Credit cu buletinul

Suma, LEI
100 LEI
15000 LEI
Termen
Selectați zile
toate ofertele
1 lună
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
1 an
2 ani
5 ani
Creșteți șansele de a obține un împrumut la 98%
Trebuie doar să completați mai mult de 2 cereri!
Cea mai bună alegere!
Suma maximă
până la 3000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 2 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 364 zile
Suma maximă
până la 5000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 5.65%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 61 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile

Avantajele noastre

icon-fast
Rapid
Poți obține un împrumut online în 5-10 minute, din confortul casei tale!
icon-safe
Siguranță
Toate tranzacțiile financiare și datele clienților sunt securizate
icon-convenient
Simplu
Fără cozi sau birocrație – tot ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut este internetul și un card bancar

Aveți nevoie urgentă de bani și nu aveți timp să strângeți o mulțime de documente necesare pentru a solicita un împrumut de la o bancă? Accesați Onlinecredite.ro și alegeți o organizație de microfinanțare care oferă împrumut rapid cu buletinul fără a fi nevoie să vizitați sucursala. Completați formularul de cerere online, așteptați examinarea acestuia, semnați contractul și primiți imediat banii pe cardul dumneavoastră.

Se poate obține un credit doar cu buletinul

IFN-urile sunt loiale față de toți clienții lor, astfel încât creează cele mai confortabile condiții pentru obținerea creditului. Astfel de organizații acordă credit doar cu buletinul, deși în cerințele de bază este necesar și o adeverință de venit. IFN se ocupă de verificare și, în cazul în care clientul are o sursă regulată de venit, este posibil să nu fie nevoie de adeverință care să dovedească acest lucru.

Condițiile de creditare în cadrul companiilor pot fi găsite pe site-ul serviciului Onlinecredite.ro, care are toate informațiile necesare despre ofertele din diferite IFN-uri.

Procedura de cerere a împrumutului doar cu buletin

Procedura de cerere a unui împrumut rapid cu buletin nu diferă de procedura de cerere a unui împrumut urgent clasic. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un creditor, să vă înregistrați pe site-ul acestuia, să specificați metoda de primire a fondurilor, să semnați contractul și să obțineți împrumutul.

Alegeți IFN

Ca să nu pierdeți timp vizitând site-urile multor IFN-uri, puteți folosi serviciul Onlinecredite.ro, care oferă informații despre condițiile de creditare ale diferitelor companii. Este suficient să accesați site-ul serviciului, să alegeți organizația cea mai favorabilă, să intrați pe site-ul acesteia și să obțineți împrumut cu buletinul.

La alegerea de IFN, luați în considerare cerințele față de solicitant, valoarea disponibilă minimă și maximă a împrumutului, dobânda, termenii și condițiile de rambursare. De asemenea, comparați condițiile pentru clienții noi și cei existenți – multe organizații au condiții preferențiale pentru cei care iau credite pentru prima dată.

Înregistrați-vă pe site-ul IFN și completați formularul

După alegerea organizației de creditare și accesarea paginii de internet a acesteia, completați formularul online, în care precizați ce sumă de împrumut vă interesează și pentru ce perioadă de timp. Apoi treceți printr-un proces de înregistrare rapid și ușor.

De regulă, formularele la toate organizațiile de microfinanțare sunt aproximativ la fel. Trebuie să furnizați următoarele informații:

  • numele și prenumele
  • documentul de identitate
  • numărul de telefon
  • adresa de e-mail
  • detaliile cardului bancar, dacă doriți să primiți banii în acest mod

Procesarea cererii la IFN durează în medie 15-20 de minute. Rezultatul vă va fi trimis prin SMS sau prin scrisoare la adresa electronică pe care ați specificat-o în formular.

Alegeți modul în care doriți să primiți banii

În pasul următor, trebuie să ne precizați ce metodă doriți să folosiți pentru a obține banii de împrumut rapid cu buletinul. Companiile oferă, de obicei, următoarele variante:

  • pe cardul bancar
  • prin transfer bancar
  • în numerar la sucursalele băncilor partenere

Cea mai rapidă cale este cardul bancar. Banii vin imediat în cont după semnarea contractului. Dacă alegeți transferul bancar, aveți nevoie de 1-3 zile pentru ca tranzacția să se efectueze. Dacă solicitați împrumutul vinerea, nu întotdeauna puteți obține fondurile în aceeași zi și trebuie să așteptați până luni. Dacă aveți nevoie de numerar, vizitați o sucursală a băncii partenere, mergeți la casierie și primiți banii. 

Semnați contractul de împrumut și obțineți banii

După verificarea formularului și aprobarea creditului cu buletinul la poștă și în Cabinetul personal de pe site-ul organizației va fi trimis contractul. Citiți încă o dată cu atenție condițiile de împrumut și de rambursare. Semnați documentul și primiți banii.

Depuneți cereri la mai multe IFN-uri pentru a vă crește șansele de a obține bani cu buletinul dvs.

Puteți depune mai multe cereri simultan pentru a vă reasigura în cazul în care oricare dintre IFN-uri are un scoring prea strict și vă va fi refuzat creditul. Probabilitatea de refuz este mică, dar dacă aveți nevoie urgentă de credit cu buletinul, este mai bine să procedați în acest fel și să economisiți timpul necesar pentru reexaminarea cererii.

 

Partenerii noștri

Credit7

Credit 7 este o instituție nebancară, care face parte din grupul financiar Aventus Group și este specializată în acordarea de credite în România. Puteți obține un împrumut de la această companie în 7 minute, cu un minim de documente și fără a vă părăsi casa. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care nu sunt pregătiți să adune un pachet impresionant de documente și să aștepte 2-3 zile pentru a lua un împrumut de la o bancă, precum și pentru clienții cu un istoric de credit negativ.

Telefon
0310057777
Adresa
mun. Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D, etaj 7, sectorul 6
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 10:00 – 14:00; Duminică 10:00 – 14:00

CreditPrime

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Telefon
0316 400 600
Adresa
Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București

Hora Credit

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Telefon
0318181818
Adresa
Splaiul Unirii, Nr. 16, Clădirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 17:30; Duminică 09:00 – 17:30

Viva Credit

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul.

Telefon
0213030080
Adresa
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
Program de lucru
Luni – Vineri 08:30 – 20:00; Sâmbătă – Duminică 09:00 – 17:00