Credit nebancar

Suma, LEI
100 LEI
15000 LEI
Termen
Selectați zile
toate ofertele
1 lună
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
1 an
2 ani
5 ani
Creșteți șansele de a obține un împrumut la 98%
Trebuie doar să completați mai mult de 2 cereri!
Cea mai bună alegere!
Suma maximă
până la 3000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 2 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 364 zile
Suma maximă
până la 5000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 5.65%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 61 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile

Avantajele noastre

icon-fast
Rapid
Poți obține un împrumut online în 5-10 minute, din confortul casei tale!
icon-safe
Siguranță
Toate tranzacțiile financiare și datele clienților sunt securizate
icon-convenient
Simplu
Fără cozi sau birocrație – tot ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut este internetul și un card bancar

Împrumuturile sunt acordate de bănci și instituții de microfinanțare. Instituțiile bancare cer un pachet mare de documente, iar examinarea cererii și acordarea creditului pot dura până la 5-7 zile. IFM-urile au cerințe minime pentru documente, examinează cererea în 15-20 de minute și acordă un credit nebancar imediat după semnarea contractului.

Care este diferența dintre un împrumut nebancar și un împrumut bancar?

Creditul non bancar este un ajutor financiar de urgență care poate fi obținut fără a părăsi casa în ziua depunerii cererii. IFM au condiții și cerințe simplificate pentru solicitanți și, adesea, oferă beneficii pentru primul împrumut. De exemplu, compania Credit 7 oferă împrumuturi pe o perioadă de până la 15 zile cu o dobândă zero, precum și o reducere de 50% în anumite condiții de creditare.

Cum se obține un împrumut nebancar?

Pentru a obține un împrumut rapid nebancar, trebuie să selectați o IFM, să accesați site-ul companiei, să depuneți cererea și să vă înregistrați rapid. După examinarea cererii, veți primi rezultatul cu răspunsul într-un mesaj pe telefon sau pe adresa de e-mail pe care ați specificat-o în formular.

În cazul deciziei pozitive, va trebui doar să semnați contractul, care va apărea în Contul dumneavoastră personal. După semnarea contractului, veți putea primi fondurile de credit nebancar într-una din modalitățile oferite de IFM. De regulă, acesta este un transfer bancar, pe card sau în numerar la orice sucursală a băncii partenere. Cea mai rapidă variantă este primirea fondurilor pe un card bancar (imediat după încheierea contractului).

Câți bani pot primi și pentru ce perioadă?

Împrumutații pot conta pe o sumă cuprinsă între 100 de lei și 20 000 de lei. În unele cazuri, puteți conta pe un împrumut nebancar mai mare, dar această posibilitate depinde de companie și de ratingul de credit al clientului. Puteți obține un credit nebancar pentru o perioadă cuprinsă între o zi și doi ani.

Care sunt cerințele pentru împrumutat?

Toate IFM-urile au un set standard de cerințe pentru împrumutați:

  • cetățenie română
  • vârsta de la 20 la 80 de ani
  • prezența sursei de venit permanent
  • număr de telefon
  • e-mail activ

Clienții care doresc să primească un împrumut nebancar pe card trebuie să furnizeze detaliile acestuia în momentul în care solicită împrumutul. Dacă nu aveți card bancar valabil, vă puteți deschide unul la orice bancă din România.

Ce documente sunt necesare?

Pentru a obține un credit nebancar online, trebuie să furnizați un pachet minim de documente:

  • carte de identitate
  • o adeverință privind prezența sursei permanente de venit (pensie, salariu, bursă, redevențe, afacere etc.)

Cerințele pentru adeverință pot fi diferite, de exemplu, Credit 7 solicită un document de venit pentru ultima lună, în timp ce alte IFM-uri solicită pentru trei luni. De asemenea, unele companii vă pot cere să încărcați un selfie cu pașaportul în mână.

Cum să alegeți organizația nebancară de la care să luați un împrumut?

Comparați condițiile de creditare ale IFM și alegeți organizația care vi se potrivește în ceea ce privește suma, perioada, condițiile de primire și de rambursare. Acordați atenție dobânzii și verificați dacă există o perioadă de grație sau alte oferte promoționale. Multe companii oferă clienților noi un credit nebancar cu dobândă de 0% pentru o anumită perioadă de timp.

 

Partenerii noștri

Credit7

Credit 7 este o instituție nebancară, care face parte din grupul financiar Aventus Group și este specializată în acordarea de credite în România. Puteți obține un împrumut de la această companie în 7 minute, cu un minim de documente și fără a vă părăsi casa. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care nu sunt pregătiți să adune un pachet impresionant de documente și să aștepte 2-3 zile pentru a lua un împrumut de la o bancă, precum și pentru clienții cu un istoric de credit negativ.

Telefon
0310057777
Adresa
mun. Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D, etaj 7, sectorul 6
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 10:00 – 14:00; Duminică 10:00 – 14:00

CreditPrime

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Telefon
0316 400 600
Adresa
Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București

Hora Credit

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Telefon
0318181818
Adresa
Splaiul Unirii, Nr. 16, Clădirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 17:30; Duminică 09:00 – 17:30

Viva Credit

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul.

Telefon
0213030080
Adresa
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
Program de lucru
Luni – Vineri 08:30 – 20:00; Sâmbătă – Duminică 09:00 – 17:00