Cashtero

Informații

Aveți nevoie de bani urgent fără să vă loviți de birocrație și durata mare de așteptare ca la bănci? Soluția este să apelați la Cashtero – un serviciu online gratuit de creditare a populației. Puteți obține un împrumut în sumă de până la 10 000 lei fără deplasarea fizică la sediu chiar în ziua depunerii cererii și cu un set minim de acte.

Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
1-61 zile
Repetat
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0.88%
Termen
1-90 zile

Aveți nevoie de bani urgent fără să vă loviți de birocrație și durata mare de așteptare ca la bănci? Soluția este să apelați la Cashtero – un serviciu online gratuit de creditare a populației. Puteți obține un împrumut în sumă de până la 10 000 lei fără deplasarea fizică la sediu chiar în ziua depunerii cererii și cu un set minim de acte.

Condițiile de obținere a unui credit de la Cashtero

Potențialul beneficiar este considerat eligibil pentru obținerea unui credit dacă îndeplinește anumite condiții:

 • vârsta de la 20 până la 80 ani
 • deține cetățenia română
 • are dovada sursei de venit
 • un număr de telefon
 • un e-mail activ

 Beneficiarii, care doresc să primească banii pe card, vor trebui să deschidă un cont de card la orice bancă. În cazul în care, deja dețineți un card bancar, transmiteți datele cardului la etapa aplicării la credit.

Avantaje

Principalele avantaje ale obținerii unui credit de la Cashtero sunt:

 • Puteți completa cererea de credit fără să vă deplasați la sediul instituției creditare oriunde este conexiunea la Internet.
 • Puteți obține banii chiar în ziua, în care cererea Dvs. a fost examinată și aprobată.  
 • Nu va mai trebui să consumați timp pentru colectarea unui set mare de acte, care poate dura 2-3 zile.
 • De credit pot beneficia chiar și clienții cu istoric negativ.

 Organizațiile de microfinanțare vă pot oferi mai multe opțiuni potrivite anume Dvs. pentru a obține sau a rambursa un credit.

Dezavantaje

Dezavantajele creditării oferite de Cashtero pot fi:

 •         Perioada creditării este de până la 90 zile;  
 •         Suma maximă a unui împrumut este de până la 10 000 lei.

 Dobânda anuală este mai mare ca la bănci, însă, acest fapt se compensează datorită economiei timpului consumat pentru acordarea creditului și a termenului scurt de utilizare a banilor.

Documente necesare pentru a obține un credit de la Cashtero

Pentru a obține un credit prin intermediul serviciului online gratuit, este necesar să prezentați un set standard de acte:

 • cartea de identitate
 • selfie cu actul de identitate în mână (poza trebuie să fie clară și perfect vizibilă)
 • adeverință de venit constant (de salariu sau pensie, extrase de cont, dovezi de obținere a veniturilor din afaceri, dividende, etc.).

 Toate copiile actelor trebuie să lizibile, de aceea acordați o atenție deosebită calității fotografiei și, evitați la maxim să folosiți blițul.

Cum să aplicați la un credit de la Cashtero

Pentru a depune o cerere de credit prin intermediul site-ului companiei Cashtero, trebuie să parcurgeți trei pași simpli și rapizi: selectați perioada și suma creditului, apoi completați formularul de înregistrare.  

Selectați suma creditului

Valorile împrumutului variază între 100 și 10 000 lei. Clienții pot beneficia de orice sumă cuprinsă în aceste limite valorice, cea mai mică fiind de 100 lei. Este suficient doar să plasați cursorul pe valoarea dorită și să faceți click pe ”Solicitați acum”.

Alegeți perioada de creditare

Cashtero oferă bani pe o perioadă de 61 zile. De asemenea, debitorul poate, după posibilitate, rambursa creditul înainte de termen. Astfel, la rambursarea anticipată a creditului până la expirarea termenului de 61 zile, compania nu va percepe compensații de rambursare anticipată.

Completați formularul

Înregistrarea pe platforma Cashtero este necesară pentru furnizarea de informații necesare și o comunicare eficientă cu reprezentanții instituției creditare. După logare, veți putea avea acces la  Contul de utilizator cu diverse opțiune utile. De exemplu, veți putea plăti creditul direct din cont sau, după caz, să prelungiți termenul contractului de credit.

 În cerere, trebuie să introduceți numele, prenumele, un număr de contact, CNP, e-mail, precum și alte informații necesare. Procesul de înregistrare durează circa 5 minute. Ulterior, procedura de aplicare la credit va fi mai rapidă și mai simplă.

Cât de repede va fi aprobată cererea de credit?

În dependență de gradul de solicitare a operatorilor și a corectitudinii completării cererii. De regulă, clienții așteaptă răspunsul unui operator de la 5 minute până la o oră.

Cum se pot obține banii împrumutați?

Banii pot fi obținuți prin trei modalități: prin transfer pe un cont bancar, direct pe card sau în numerar în orice sediu ale băncii partener.

Transfer pe card

Pentru a primi banii împrumutați de la Cashtero pe card bancar, furnizați datele contului de card. Banii sunt transferați imediat după aprobarea cererii și semnarea contractului. Este cea mai simplă opțiune de a primi banii.

Transfer în cont bancar

Algoritmul acțiunilor este similar cu cel al transferului pe card. Este suficient să furnizați datele bancare și vă rămâne doar să așteptați transferul. În acest caz, perioada de așteptare poate dura în mediu 1-3 zile în funcție de programul de lucru al băncii la care a fost deschis cardul.

În numerar

Vizitați una din sucursalele băncilor partenere ale Cashtero. Pentru a intra în posesia banilor, prezentați la ghișeu actul de identitate și contractul de credit.

Care este dobânda Cashtero?

Dobânda anuală efectivă aplicată la un credit oferit de acest serviciu online poate atinge valoarea de 321%. Însă, condițiile de creditare sunt discutate cu fiecare client în mod individual.

Pentru un client nou

Pentru clienții, care accesează un credit cu ajutorul Cashtero pentru prima dată, sunt prevăzute condiții speciale. Banii sunt oferiți pe un termen de până la 61 zile fără comisioane pentru utilizare a banilor cu condiția rambursării creditului în termenul stabilit.

Exemplu reprezentativ: primul credit în sumă de 1000 lei

Să admitem, că un client a beneficiat de un credit în valoare de 1000 lei pe un termen de 61 zile. După expirarea termenului de 61 zile, valoarea integrală plătibilă a împrumutului constituie 1000 lei.

Pentru credite repetate

Următoarele credite obținute prin intermediul Cashtero sunt supuse condițiilor standard la o dobândă anuală efectivă negociată anterior.

Exemplu reprezentativ: credit repetat în sumă de 1000 lei

De exemplu, beneficiarul a obținut un credit în valoare de 1000 lei pe un termen de 61 zile cu dobânda anuală maximă de 321%. Suma totală de plată la scadență va fi de 1000 lei plus comision pentru utilizare a banilor. Dacă creditul se returnează în ziua acordării acestuia, atunci valoarea returnată a dobânzii va constitui 8,79 lei, iar în ziua a 61-a dobânda va fi egală cu 536,5 lei. Valoarea totală a creditului va fi 1536,5 lei.

Cum se rambursează un credit de la Cashtero

Clienții companiei pot folosi una din cele patru modalități pentru a returna împrumutul:

Debitarea automată de pe card, transfer din Contul de utilizator de pe site, transfer bancar sau în numerar în unul din sediile BCR (Banca Comercială Română).

Cont de utilizator pe site-ul Cashtero

Primul pas pe care trebuie să îl urmați este să vă înregistrați pe site-ul companiei, care v-a oferit creditul, apoi:

 1. În Contul de utilizator accesați secțiunea cu plăți
 2. Alegeți opțiunea de plată cu cardul
 3. Introduceți suma dorită și confirmați tranzacția

 Este cea mai simplă și rapidă modalitate de rambursare. Banii sunt transferați imediat în contul creditorului. Întreaga procedură va dura cel mult cinci minute.

Transfer bancar

Accesați Contul de utilizator. Aici, puteți efectua plata, utilizând rechizitele companiei creditoare, pe care le puteți lua din contract sau le puteți solicita de la reprezentanții instituției. În destinația plății introduceți numărul contractului, indicați suma și confirmați plata.

Sau, puteți merge direct la sucursala băncii, la care ați deschis contul curent, furnizați datele necesare și solicitați efectuarea plății cu scopul rambursării împrumutului.

Rețineți că, dacă plata se face în a 2-a jumătate a zilei de vineri, există probabilitatea că banii pot ajunge în contul creditorului abia luni. Este recomandată efectuarea plății în avans cu scopul evitării reținerilor de plată din motive tehnice, care ar putea influența negativ istoricul Dvs. creditar. 

Aparate multifuncționale sau casieria BCR?

Dacă ați decis să rambursați creditul în numerar, mergeți la una din sucursalele BCR. La casierie, va trebui să prezentați actul de identitate, contractul de credit și să furnizați suma necesară pentru returnarea creditului.  

De asemenea, puteți rambursa creditul la unul din aparatele multifuncționale. Apropiați-vă de aparat și urmați instrucțiunile afișate pe ecran. După ce ați ajuns la secțiunea de plată din meniu, introduceți suma necesară în acceptorul de bancnote. Tipăriți și păstrați chitanța de plată pentru orice eventualitate.

Debitarea automată direct de pe card 

Logați-vă în Contul de utilizator pe site-ul băncii la care ați deschis cardul și urmați pașii:

 1. Accesați secțiunea de plăți 
 2. Selectați cardul pentru a configura transferul automat
 3. Introduceți rechizitele creditorului în secțiunea destinatarului 
 4. Indicați suma necesară 
 5. Confirmați operațiunea 

Asigurați-vă că aveți bani suficienți în cont de card la data scadentă. Banii vor fi retrași automat în ziua de plată a creditului și vor fi transferați automat în contul companiei creditoare. 

Prelungirea termenului de rambursare a creditului la Cashtero

Dacă întâmpinați dificultăți financiare la data scadentă, este indicat să contactați serviciul de suport al companiei creditoare. Creditorul va decide dacă perioada de rambursare va fi prelungită. De obicei, majoritatea organizațiilor de microfinanțare oferă serviciul de extindere a contractului de credit. Puteți beneficia de acest serviciu, folosind aceleași modalități de plată ca în cazul rambursării creditului. Astfel, termenii de plată a creditului vor fi respectați. 

Contactați creditorul pentru a găsi o soluție optimă pentru o posibilă situație financiară dificilă. Acest lucru va exclude aplicarea penalităților și/sau apariția situațiilor de conflict cu executorii. 

Ce se întâmplă, dacă creditul nu este rambursat la timp?

Reținerile de plată pentru credit presupun apariția unor consecințe negative, în dependență de perioada de întârziere și suma reținută. În primul rând, vă va afecta negativ istoricul creditar și va îngreuna accesarea de credit pe viitor. Întregul istoric creditar să transmite către Biroul de Credit unde se stochează pe o perioadă de 10 ani. 

Cele mai serioase consecințe legate de neplata ratelor de credit pot apărea atunci când dosarul este transmis instituțiilor abilitate de colectare a datoriilor. În acest caz, pe lângă valoarea creditului, veți fi obligat să achitați penalități de întârziere și costul serviciilor executorilor judecătorești. 

Totodată, instituțiile de microfinanțare ar putea sesiza o instanță de judecată, ceea ce va aduce urmări neplăcute. Pe lângă reputația deteriorată, există probabilitatea de aplicare a sechestrului pe proprietățile debitorului, care pot fi vândute pentru a acoperi creanțele pentru împrumut.

Și în acest caz, cheltuielile de judecată vor fi suportate de debitor. Suma totală a tuturor plăților și penalităților va fi net mai mare ca în cazul efectuării plăților pentru credit la timp.