Viva Credit

Informații

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul.

Telefon
0213030080
Adresa
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
Program de lucru
Luni - Vineri 08:30 - 20:00; Sâmbătă - Duminică 09:00 - 17:00
Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 5000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
1-30 zile
Repetat
Suma maximă
până la 20000 LEI
Dobânda
pana pe 0.4%
Termen
1-365 zile

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul. 

Condițiile de obținere a unui împrumut de la Viva Credit

Pentru a obține un împrumut online, trebuie să îndepliniți cerințele de bază pentru creditare:

 • să împliniți 20 de ani;
 • să vă deschideți un cont bancar și să obțineți un card de plată;
 • să aveți un salariu regulat, o pensie sau alte transferuri de venituri.

Dacă îndepliniți acești criterii, puteți lăsa în siguranță o cerere pe site-ul companiei și aștepta un răspuns pozitiv.

Avantaje

Împrumuturile de la Viva Credit au o serie de avantaje evidente:

 • procesarea și obținerea rapidă;
 • dobândă fixă la împrumut;
 • tot procesul are loc online, nu este nevoie să pierdeți timp în drum spre oficii;
 • retragerile pot fi efectuate de oricâte ori, în cuantumul și la momentul în care clientul are nevoie;
 • rata dobânzii la împrumut se percepe doar la suma utilizată;
 • plata lunară este de numai 10% din împrumutul plătit și din dobânda acumulată, iar data plății va fi legată de încasările regulate în cont.

În cazul în care clientul rambursează împrumutul înainte de termen, acesta nu plătește comision de utilizare sau alte penalități. 

Dezavantaje

Dezavantajele împrumutului rapid includ următoarele restricții:

 • limita maximă este de 5000 de lei;
 • suma minimă care poate fi folosită o singură dată este de 100 de lei.

Acest lucru se datorează cerințelor simplificate pentru clienți, acordării rapide a împrumutului și procesului de încheiere a contractului la distanță.

Documentele necesare pentru a obține un împrumut de la Viva Credit

Pentru a obține un împrumut online, trebuie să pregătiți și să aveți la dumneavoastră doar următoarele documente înainte de a trimite cererea:

 • un document de identitate sau forma electronică a acestuia;
 • un document care confirmă solvabilitatea.

Indiferent de statutul și de ocuparea clientului, va fi necesară fotografia acestuia care îndeplinește cerințele instituției și care poate fi încărcată sau trimisă prin e-mail.

Cum să solicitați un împrumut de la Viva Credit

Puteți depune o cerere de împrumut în una dintre cele trei modalități:

 • prin intermediul liniei telefonice directe a companiei;
 • prin scrisoare la adresa de e-mail;
 • prin intermediul contului propriu de pe site-ul web.

Clientul își alege un format comod. Acest lucru nu afectează parametrii împrumutului. Principalul lucru este să determinați parametrii principali ai săi.

Alegeți suma împrumutului

Acest lucru se face în mod confortabil în câmpul de informații furnizat prin tragerea săgeții către indicatorul dorit. Pe baza sumei selectate, se efectuează automat calculul:

 • comisionului de utilizare a împrumutului;
 • timpului estimat de primire a fondurilor, în cazul în care cererea este aprobată. 

Limitele de la 100 la 5000 de lei sunt deja setate pe barem.

Alegeți termenul de împrumut

Viva Credit încheie un contract cu clientul pentru o perioadă nedeterminată. Perioada de grație este de 30 de zile pentru cei care utilizează pentru prima dată creditul. Dacă rambursați întreaga sumă până la sfârșitul acestei perioade, nu vi se va percepe niciun comision.

Completați formularul

Faceți clic pe câmpul corespunzător și pe ecran va apărea un formular pe care va trebui să-l completați. Procesul de introducere a datelor durează câteva minute și necesită informații personale generale, cum ar fi numele, prenumele și datele de contact.

A doua parte a formularului necesită confirmarea din partea clientului: 

 • a scopului utilizării fondurilor (selectați din lista derulantă);
 • a acordului privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal;
 • a faptului că a luat cunoștință și a fost de acord cu Condițiile de utilizare a site-ului.

Ultimul pas constă în confirmarea trimiterii cererii pentru examinare către Viva Credit.

În cât timp va fi aprobată cererea de împrumut?

Dacă toate datele pe care le-a furnizat clientul sunt corecte și corespund realității și cerințelor instituției de credit, atunci răspunsul pozitiv vine în termen de 15 minute de la trimiterea spre analiză a formularului de cerere. În cazul în care sunt necesare informații suplimentare, specialiștii companiei vor face o cerere suplimentară. 

Cum puteți obține un împrumut?

Fondurile se creditează în contul personal al clientului. Iar de acolo, acesta poate transfera suma necesară de câte ori are nevoie, dar nu mai puțin de 100 de lei dintr-o dată. Retragerile de bani trebuie făcute în suma necesară pentru a evita plata unor dobânzi suplimentare pentru utilizare.

Pe un card bancar

Clientul transferă fondurile de credit din contul său personal creat în Viva Credit în contul bancar la care este legat cardul de plată. Și apoi le folosește la discreția sa. 

Pe un cont bancar

Creditul acordat de companie poate fi transferat în contul bancar al clientului. Clientul stabilește de sine stătător de câți bani are nevoie în acest moment și retrage suma necesară.

În numerar

Creditorul nu plătește în numerar, ci lucrează exclusiv cu conturi deschise în instituții bancare.

Care este rata dobânzii pentru un împrumut de la Viva Credit

Rata dobânzii pentru utilizarea fondurilor de credit este de 1,2% pe zi din valoarea împrumutului utilizat de către debitor. Rata anuală a dobânzii pentru împrumut este de 4084%. Compania publică aceste date în mod deschis pe site-ul său și informează clienții cu privire la condițiile de creditare înainte de a încheia un contract de împrumut. 

Pentru un client nou

Dacă solicitați pentru prima dată un împrumut de la Viva Credit, vi se va oferi o perioadă de creditare de grație. În primele 30 de zile de la primirea împrumutului, utilizați împrumutul și nu plătiți niciun comision, adică rata dobânzii este de 0%. 

Exemplu: primul împrumut în valoare de 1000 de lei

Să presupunem că vă adresați pentru prima dată unei instituții, luați un împrumut de 1000 de lei și îl folosiți imediat. Dacă împrumutul este rambursat în primele 30 de zile, suma totală de rambursat către companie va fi egală cu 1000 de lei, fără comisioane suplimentare. 

Pentru clienții care s-au adresat în mod repetat 

Atunci când debitorul se adresează companiei nu pentru prima dată, acesta plătește dobânda pentru împrumut din prima zi. Fondurile care au fost returnate nu mai sunt incluse în calculul comisionului. 

Exemplu: împrumut repetat în valoare de 1000 de lei

La o nouă solicitare a unui împrumut de 1000 de lei, dacă folosiți întreaga sumă în întregime și o rambursați în 12 luni, rata anuală a dobânzii va fi de 4048%. Suma totală a fondurilor care trebuie rambursată va fi de 4487,28 lei, iar comisionul de utilizare va fi de 3487,28 lei Calculele sunt bazate pe presupunerea că rambursarea se va face în 12 rate lunare de 373,94 lei.

Cum să rambursați împrumutul la Viva Credit

Pentru comoditatea clienților, compania a pus la dispoziție mai multe modalități de rambursare a creditului. Rămâne să alegeți cea mai comodă variantă pentru dumneavoastră, care să corespundă nevoilor și circumstanțelor.

Contul personal pe site-ul Viva Credit

Contul de utilizator de pe site vă oferă acces rapid la situația contului personal și la gestionarea acestuia. După autentificare, puteți efectua o plată periodică, retrage suma dorită sau verifica soldurile. 

Prin transfer bancar

Una dintre variantele de efectuarea plății regulate este un transfer bancar al sumei necesare, cu dobândă de utilizare. Acesta trebuie efectuat în contul RO13 BACX 0000 0005 2669 3011 deschis la Unicredit-Tiriac Bank. 

Bancomat sau casierie

Puteți plăti rambursarea creditului în numerar la orice casierie:

 • BCR în contul RO41 RNCB 0072 1195 1733 0002;
 • Unicredit-Tiriac Bank în contul RO13 BACX 0000 0005 2669 3011;
 • CEC Bank în contul RO83 CECE B001 44RO N404 6729.

Pur și simplu alegeți cea mai apropiată instituție bancară și achitați suma necesară până la data scadentă.

Rambursarea automată de pe cardul personal

La solicitarea unui împrumut, clientul furnizează detaliile contului bancar și numărul cardului de plată care i-a fost atribuit. Plățile se debitează automat din contul clientului. Data de debitare a fondurilor va fi coordonată cu creditarea regulată a veniturilor. 

Prelungirea scadenței creditului în Viva Credit

Dacă clientul înțelege că nu va putea face cel puțin plata minimă pentru a rambursa împrumutul în termenul stabilit, trebuie să contacteze compania prin telefon. Operatorii colectează toate datele necesare și colaborează cu debitorul pentru a elabora un plan de rambursare a împrumutului. Compania este interesată ca parteneriatul să fie reciproc avantajos și să nu cauzeze probleme suplimentare.

Ce se va întâmpla dacă nu veți plăti împrumutul la timp?

Viva Credit stabilește data la care trebuie achitată suma minimă de rambursare ー 10% din împrumutul utilizat plus o taxă suplimentară de utilizare. În cazul în care clientul nu este în măsură să efectueze plata, pot apărea următoarele consecințe:

 1. Din prima zi de întârziere a plății, se vor percepe penalități ー un procent suplimentar de 1,2% din valoarea împrumutului care trebuie rambursat. 
 2. Partea neutilizată va deveni indisponibilă, indiferent de valoarea fondurilor neplătite. 
 3. Datele împrumutatului vor fi transferate la Biroul de Credit pentru a completa dosarul personal. În viitor, aceste informații vor afecta posibilitatea și condițiile de obținere a împrumuturilor.
 4. Compania poate iniția proceduri legale pentru a impune recuperarea datoriei, a taxelor și penalităților. În acest caz, clientul va trebui, de asemenea, să plătească costurile legate de acest proces. 

Viva Credit dispune de toate instrumentele necesare și de condiții confortabile de deservire pentru a evita situațiile neplăcute.