AXI Card

Informații

AXI Card este o soluție financiară accesibilă tuturor. Principala caracteristică a AXI Finance este dorința de a-i ajuta chiar și pe cei care au probleme cu istoricul de credit. Aici puteți obține o gamă largă de servicii și produse orientate spre nevoile clienților, partenerilor și angajaților. Nu se percep comisioane pentru emiterea, deservirea sau utilizarea cardului de credit.

Telefon
0319033
Adresa
Bld. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Hermes Business Campus – Clădirea C, etaj 6, sector 2, București
Program de lucru
Luni - Vineri 09:00 - 18:00
Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
1-1825 zile
Repetat
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
1-1825 zile

AXI Card este o soluție financiară accesibilă tuturor. Principala caracteristică a AXI Finance este dorința de a-i ajuta chiar și pe cei care au probleme cu istoricul de credit. Aici puteți obține o gamă largă de servicii și produse orientate spre nevoile clienților, partenerilor și angajaților. Nu se percep comisioane pentru emiterea, deservirea sau utilizarea cardului de credit.

Condiții pentru obținerea unui împrumut de la AXI Card

Împrumuturile de la AXI Finance se creditează pe un card care este foarte ușor de obținut. Trebuie doar să sunați la linia telefonică directă a companiei sau să depuneți o cerere online. Pentru a primi un răspuns pozitiv la cerere, solicitantul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • să aibă cel puțin 18 ani și nu mai mult de 70 de ani;
 • să aibă un venit regulat și confirmat din activitatea de muncă sau din orice altă activitate (chirie, pensie);
 • să fie cetățean român;
 • să aibă un document de identitate valabil cel puțin o lună de la data depunerii cererii.

Datele cu caracter personal vor fi verificate de Biroul de Credit pentru a evalua solvabilitatea și a determina condițiile de împrumut pentru fiecare client în parte. 

Avantaje

Printre alte produse din segmentul de creditare rapidă, AXI Card are următoarele avantaje:

 • posibilitatea de a depune cererea online sau prin telefon;
 • procesarea rapidă a cererii;
 • controlul și gestionarea contului în contul personal de pe site-ul companiei;
 • lipsa comisioanelor pentru emiterea și deservirea cardului;
 • dobânda la împrumut se percepe doar la suma care a fost utilizată.

Creditul permite plata liberă a bunurilor și serviciilor, oriunde în lume și în orice moment.

Dezavantaje

Dezavantajele acestui produs de împrumut includ o rată a dobânzii mai mare pentru utilizarea împrumutului în comparație cu împrumuturile bancare obișnuite. Comisionul este de 84,04% pe an. 

Documentele necesare pentru obținerea unui împrumut

Singurul document necesar pentru a depune cererea la AXI Card este documentul de identitate. În caz de necesitate, după verificarea inițială, consultanții AXI Finance vor solicita debitorului și alte documente care să confirme veniturile sale. 

Cum să formați cererea pentru împrumut la AXI Card

Compania prețuiește foarte mult timpul liber al clienților săi, așa că a făcut tot posibilul pentru a simplifica și accelera procedura de solicitare a împrumutului. Fără birocrație inutilă. Pentru a iniția procesul de creditare, trebuie să intrați pe site-ul AXI Finance și să vă lăsați datele, iar operatorii de suport clienți vă vor suna înapoi și vă vor ajuta cu cererea.

Alegeți suma împrumutului

Suma împrumutului depinde de istoricul de credit al clientului. Suma maximă inițială este de 4000 de lei, iar suma minimă va depinde de venitul debitorului, de vechimea în muncă, de experiența anterioară de utilizare a creditelor și de prezența datoriilor. 

AXI Card este o linie de credit revolving cu prelungire automată, ceea ce înseamnă că fondurile care au fost rambursate pot fi reutilizate. Clientul poate iniția recalcularea limitei după 4 luni de la activarea cardului și în cazul în care nu există datorii pentru ultimele 3 luni. 

Alegeți termenul de împrumut

Contractul de împrumut se încheie pe o perioadă de 5 ani. Pe parcursul acestei perioade, puteți utiliza limita de credit de câte ori doriți, dacă nu aveți datorii.

Completați formularul

Pe site-ul companiei, în colțul din dreapta sus al paginii principale, faceți clic pe butonul “Depuneți cererea” pentru a deschide formularul de introducere a datelor. Mai departe trebuie să urmați algoritmul:

 • introduceți numele, prenumele, codul digital personal de 13 cifre, numărul de telefon mobil și adresa de e-mail;
 • alegeți metoda de semnare a contractului (acest lucru influențează asupra vitezei de primire a cardului de plată).

Toate acțiunile ulterioare vor fi coordonate telefonic de către debitor cu specialistul companiei.

În cât timp va fi aprobată cererea de împrumut?

Compania AXI Finance încearcă să proceseze toate cererile pe care le primește în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care împrumutul este aprobat, există două modalități prin care debitorul poate afla despre acest lucru: 

 • specialistul companiei îl va suna;
 • când va primi contractul de împrumut pentru semnare.

În caz de refuz, va fi trimis un mesaj text la numărul de telefon care a fost specificat pe site. Clientul poate depune o nouă cerere după 3 luni. 

Cum puteți obține banii împrumuți

Împrumutul se creditează integral pe AXI Card, care va fi transferat prin curier către proprietarul acestuia. Utilizarea ulterioară a fondurilor este la discreția clientului.

Pe un card bancar

Compania oferă utilizatorilor un card de plată Mastercard care poate fi utilizat pentru a plăti pentru bunuri și servicii oriunde și oricând. Pentru tranzacțiile efectuate în cadrul Comunității Economice Europene (CEE) sau prin intermediul instituțiilor care sunt rezidente în CEE nu există comisioane suplimentare. Este suficient să vă asigurați că instituția cooperează cu sistemul Mastercard. 

Pe un cont bancar

După aprobarea cererii de împrumut, clientul primește AXI Card cu un cont personal atribuit acestuia. Titularul cardului poate utiliza fondurile la discreția sa.

În numerar

AXI Finance nu acordă împrumuturi în numerar, însă fondurile pot fi retrase de pe card la un bancomat sau la un terminal POS. Comisionul va fi:

 • 12 lei la un bancomat din afara UE;
 • 1% la un terminal POS care aparține unei alte instituții financiare din România sau din UE;
 • 1% și 25 de lei la un terminal POS care aparține unei alte instituții financiare din afara UE.

În toate celelalte cazuri, nu se percepe niciun comision suplimentar pentru retragerile de numerar. 

Care este rata dobânzii la împrumutul de la AXI Card?

Rata lunară a dobânzii pentru utilizarea fondurilor de credit, în conformitate cu condițiile contractului, este de 5,9%. Recalculat pe un an, comisionul va constitui 85,04%. Acestea sunt tarife competitive în comparație cu ratele cardurilor bancare, însă AXI Finance oferă condiții de aprobare a cererilor mult mai accesibile. 

Pentru un client nou

Dacă solicitați pentru prima dată un împrumut, veți primi fonduri pentru utilizare la 0,19% pe zi, fără alte plăți. Comisionul va fi perceput doar pentru suma utilizată de client. Plata va trebui să o efectuați între data de 1 și 5 a fiecărei luni. 

Exemplu: primul împrumut în valoare de 1000 de lei

Clientul a obținut primul său împrumut de 1000 de lei. Rata anuală fixă a dobânzii este de 70,8%, iar rata dobânzii care include toate costurile de utilizare a împrumutului este de 85,04%. Suma totală de rambursat va fi de 1059 lei, cu condiția ca debitorul:

 • a utilizat integral întreaga sumă sub forma fără numerar la un terminal din România la data de 1 a lunii;
 • efectuează rambursarea completă în a 5-a zi a lunii următoare celei în care a fost utilizat împrumutul.

Contractul este valabil timp de 5 ani. 

Pentru împrumuturi repetate

AXI Card oferă aceleași condiții atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. Împrumutul poate fi utilizat de oricâte ori, atâta timp cât contractul de împrumut este valabil. Suma devine disponibilă pentru a fi utilizată din nou imediat după rambursarea acesteia.

Exemplu: împrumut repetat în valoare de 1000 de lei

Condițiile și calcularea împrumutului vor coincide în întregime cu calculele pentru noii debitori.

Cum să rambursați împrumutul la AXI Card

Termenul de plată în care trebuie să rambursați împrumutul și dobânda se încadrează în perioada cuprinsă între data de 1 și 5 a lunii următoare datei de utilizare a împrumutului. Clientul își alege singur modalitatea de plată. Plata nu poate fi mai mică decât suma stipulată în contract.

Pentru a încheia complet linia de credit, trebuie să:

 • să rambursați întreaga sumă a creditului și dobânda pentru utilizarea acestuia;
 • să primiți un formular special de la specialiștii companiei și să îl completați;
 • să trimiteți o cerere de încheiere împreună cu cardul de plastic prin poștă sau prin curier.

Procedura va fi finalizată definitiv în termen de 45 de zile de la data depunerii cererii respective și a îndeplinirii tuturor cerințelor. Operatorii centrului de contact vor notifica clientul prin telefon. 

Contul personal pe site-ul AXI Card

Plățile efectuate din contul personal reprezintă o modalitate simplă și comodă de achitare a datoriilor. 

Se recomandă să creați un cont și să înregistrați cardul primit pentru ca:

 • să nu pierdeți timpul introducând detalii și informații personale de fiecare dată când trebuie să efectuați o plată;
 • să controlați procedura de plată și starea operațiunii de rambursare;
 • să aveți acces la toate informațiile 24 de ore și șapte zile pe săptămână.

Dacă aveți deja un cont, trebuie doar să vă autentificați, să introduceți suma de plată și să efectuați plata. Rezultatul tranzacției va fi afișat instantaneu pe ecran.

Transfer bancar

Puteți rambursa împrumutul prin transfer de bani dintr-un cont deschis la orice instituție bancară. Termenul de creditare a plății poate dura până la 48 de ore, așa că este important să efectuați plata înainte de termen pentru a evita plata dobânzii suplimentare pentru întârziere. Clientul suportă toate costurile suplimentare pentru transferul de fonduri.

Bancomat sau casierie

Plata pentru împrumutul de la AXI Card se poate face prin orice terminal sau sucursală BCR Bank, personal sau dint contul deschis la instituție. Creditarea se realizează rapid, ceea ce este important dacă plata se face în ultima zi a perioadei de rambursare stabilită. 

Rambursarea automată de pe cardul personal

AXI Finance nu cere clienților informații despre conturile deschise la alte instituții și nu poate influența în niciun fel asupra fluxului de fonduri de pe acestea. Dacă serviciile oferite de emitentul cardului dvs. personal vă permit să configurați plăți automate, atunci puteți rambursa împrumutul în acest mod. 

Prelungirea perioadei de rambursare a împrumutului la AXI Card

Este important să rambursați împrumutul împreună cu dobânda la timp. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru, trebuie să plătiți cel puțin suma minimă de plată, care reprezintă 20% din limita de credit și dobânda aferentă. Orice prelungire a duratei împrumutului va duce la perceperea unui comision suplimentar, ceea ce înseamnă că va crește costul utilizării fondurilor.

Ce urmează dacă nu rambursați creditul la timp

Toate consecințele neîndeplinirii obligațiilor de rambursare a împrumutului sunt specificate în contractul de împrumut semnat de debitor. Creditorul poate iniția acțiuni care vor duce la consecințe negative pentru utilizatorul AXI Card.