MAI MAI Credit

Ofertă temporar indisponibilă
Informații

MAI MAI Credit este o instituție financiară nebancară care oferă servicii de creditare pentru persoane fizice și juridice. IFN este înregistrată în registrul special al Băncii Naționale a României și are 100% capital românesc, având ca scop acordarea de sprijin financiar prin creditare. Sediul central al companiei se află în București. MAI MAI Credit are licență oficială, ceea ce garantează legalitatea creditării și protecția în caz de probleme cu această instituție financiară.

Telefon
0314382083
Adresa
mun. Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Cladirea 24, Etaj 5, Sector 2
Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0.8%
Termen
1-300 zile
Repetat
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0.8%
Termen
1-1825 zile

MAI MAI Credit este o instituție financiară nebancară care oferă servicii de creditare pentru persoane fizice și juridice. IFN este înregistrată în registrul special al Băncii Naționale a României și are 100% capital românesc, având ca scop acordarea de sprijin financiar prin creditare. Sediul central al companiei se află în București. MAI MAI Credit are licență oficială, ceea ce garantează legalitatea creditării și protecția în caz de probleme cu această instituție financiară.

Condițiile pentru obținerea unui împrumut de la MaiMaiCredt

Spre deosebire de instituțiile bancare, MaiMaiCredit nu impune condiții stricte împrumutaților. Pentru a completa o cerere de împrumut, clientul trebuie să îndeplinească următoarea listă de cerințe:

 • vârstă cuprinsă între 20 și 75 de ani;
 • sursă stabilă de venit declarată la ANAF de 1000 de lei. Ca sursă de venit se pot folosi atât salariile, cât și plățile de pensie sau orice alt venit oficial;
 • să aibă un e-mail și un telefon mobil financiar înregistrat în România;
 • card sau cont bancar (IBAN).

Avantaje

Procesul de obținere a împrumutului se face online, prin intermediul site-ului companiei de finanțare. Pentru a obține împrumutul de bani necesar, aveți nevoie doar de un telefon și de un card bancar valabil. De asemenea, cooperarea financiară cu MaiMaiCredit are următoarele avantaje:

 • creditarea rapidă a banilor pe card sau în contul bancar – banii ajung în 15 minute;
 • nu aveți nevoie de o adeverință de venit;
 • nu trebuie să prezentații garanții sau să oferiți proprietăți ca garanție;
 • probabilitate mare de aprobare;
 • se percepe doar dobândă. Compania nu percepe taxe pentru analitică, acordare;
 • nu există costuri ascunse de comisioane;
 • programe de împrumut flexibile pentru diferite nevoi. Există, de asemenea, credite de consum, credite rapide și online, credite cu asigurare;
 • promoții atât pentru clienții fideli, cât și pentru cei noi ai MaiMaiCredit.

În instituția MaiMaiCredit, fiecare client își va găsi un credit care să se potrivească nevoilor sale. Dacă aveți nevoie de ajutor, managerii IFM vor selecta un program de împrumut adecvat și vor întocmi un grafic individual de plată.

Dezavantaje

Pentru a obține un împrumut este necesar un venit garantat. Sistemul verifică venitul, iar dacă acesta este insuficient pentru suma cerută de împrumutat, suma disponibilă pentru împrumut va fi redusă.

Documentele necesare pentru a obține un împrumut de la MaiMaiCredit

Pentru obținerea creditului este suficientă identificarea persoanei în format de Carte de Identitate. Nu sunt necesare alte documente, deoarece instituția va obține automat din registre toate informațiile necesare despre veniturile dumneavoastră.

Cum să aplic pentru un împrumut de la MaiMaiCredit

Pentru a solicita un împrumut, puteți utiliza calculatorul de credite de pe site-ul instituției financiare MaiMaiCredit. De asemenea, trebuie să încărcați fotografia dumneavoastră și să semnați contractul de împrumut cu ajutorul codului din SMS.

Selectați suma împrumutului

Suma depinde de tipul de împrumut. În cazul unui credit de consum, suma variază între 500 și 10 mii de lei. Pentru cheltuieli urgente există un program de împrumut cu suma de la 200 la 1 mie de lei.

Selectați perioada de creditare

Împrumutul de la organizația de microfinanțare MaiMaiCredit este disponibil pentru o perioadă scurtă de la 10 până la 60 de luni. La solicitarea unui împrumut, pe lângă perioada împrumutului, este necesar să alegeți data primei rate și să indicați prezența sau lipsa asigurării. Dacă creditul este asigurat, rata totală a dobânzii va fi mai mică.

Completați formularul

După precizarea parametrilor împrumutului, trebuie să completați formularul de cerere care se va deschide după calculatorul de credite. Pentru a face acest lucru, trebuie să specificați următoarele informații personale:

 • parola
 • adresa de email
 • numărul de telefon
 • să bifați căsuțele cu regulile de lucru cu instituția financiară MaiMaiCredit.

Cât de repede va fi aprobată cererea de împrumut?

Dacă toate cerințele sunt îndeplinite cererea de împrumut este aprobată instantaneu, faptul care va fi notificat printr-un mesaj SMS. După aprobare, împrumutatul primește banii pe un card sau în contul bancar.

Cum pot obține banii de credit?

Pentru a obține un împrumut nu trebuie să vizitați sediul central al instituției de microfinanțare – tot ce vă trebuie este un dispozitiv cu conexiune la internet, o adresă de e-mail și un telefon mobil.

Pe un card bancar

Puteți obține fonduri pe orice card bancar, fără comisioane de creditare. Banii ajung în timp de 15 minute. 

Într-un cont bancar

Dacă ați ales să primiți banii într-un cont bancar, suma aprobată va fi transferată în decurs de 24 de ore.

Zilele nelucrătoare nu se pun la socoteală – dacă cererea este depusă într-o zi de vineri, este posibil ca banii să ajungă luni.

În numerar

IFM MaiMaiCredit nu permite să obțineți bani în numerar. Toate tranzacțiile de decontare au loc online.

Care este dobânda pentru un împrumut de la MaiMaiCredit 

Dobânda depinde de programul de împrumut.

Comisioanele pentru utilizarea creditului de la IFM și creditele pentru nevoi personale sunt fixate la 7,9% pe lună, cu condiția că creditul este asigurat. În cazul în care nu există asigurare, dobânda este de 9,9%. În acest caz, dobânda efectivă (DAE) depinde de perioada de împrumut. Dacă împrumutul este acordat pe 10 luni, DAE este de 201,74%, iar dacă este pe 60 de luni – 167,80%.

Dobânda la împrumutul online este de 0,8% pe zi. În cazul rambursării anticipate a creditului în valoare de 2 mii de lei, ca exemplu, va trebui să plătiți 2480 de lei.

Calculatorul de credite vă poate ajuta să calculați cu exactitate suma finală de rambursare.

Banii pot fi returnați înainte de termen la cerere scrisă. Pentru rambursarea anticipată, comisionul este de 1% din valoarea împrumutului rambursat și se percepe în cazul în care intervalul de timp dintre rambursarea anticipată și termenul aprobat este mai mare de 1 an.

Dacă până la sfârșitul împrumutului conform contractului de împrumut rămâne mai puțin de un an, atunci pentru rambursarea anticipată se percepe un comision de 0,5%.

Nu se percepe niciun comision în cazul rambursării anticipate a liniei de credit de la MaiMaiCredit.

Pentru un client nou

Din când în când, instituția de creditare MaiMaiCredit organizează o ofertă promoțională pentru clienții noi, în cadrul căreia primele 30 de zile de împrumut sunt gratuite. Termenii și condițiile unei astfel de promoții și perioada de valabilitate a acesteia pot fi găsite pe site-ul instituției financiare.

Exemplu: primul împrumut în sumă de 1000 lei

În cazul unui împrumut de 1.000 de lei, trebuie să restituiți 1557,66 lei dacă perioada de împrumut este de 10 luni. Dobânda anuală este de 94,80%, iar DAE (“dobânda efectivă”) este de 201,75%.

Dacă împrumutul este emis pe o perioadă maximă de 60 de luni, suma de rambursat este de 4867,40 lei. Dobânda anuală rămâne la 94,80%, iar DAE scade la 167,79%, cu o rată lunară de 79,83 lei.

Pentru împrumuturi reemise

Dobânda atât pentru clienții noi, cât și pentru cei fideli se calculează după același principiu. Aceasta depinde de perioada de împrumut, de asigurare și de tipul de program de credit de la MaiMaiCredit.

Exemplu: reemiterea creditului în valoare de 1000 lei

Ca și în cazul primului credit, valoarea totală a rambursării creditelor reemise la MaiMaiCredit în valoare de 1000 lei pentru 60 de luni este de 4.867,40 lei. Plata lunară fiind de 79,83 lei, iar dobânda anuală de 94,80%.

Cum să rambursez împrumutul de la MaiMaiCredit 

Instituția de microfinanțare oferă 4 modalități de rambursare a creditului: prin contul personal, prin transfer bancar, prin bancomat sau la casierie. De asemenea, puteți activa debitarea automată de pe cardul dvs. bancar.

Contul personal de pe site-ul MAI MAI Credit

Pentru a rambursa împrumutul, trebuie să intrați în contul dvs. personal de pe site. Apoi, trebuie să alegeți modalitatea convenabilă de rambursare a împrumutului.

Prin transfer bancar

Dacă doriți să achitați manual creditul, puteți utiliza transferul în contul bancar RO89BTRLRONRONCRT0624637703, indicând în detaliile plății codul dumneavoastră de client CIC, care se găsește în contul dumneavoastră personal pe site-ul portalului de creditare MaiMaiCredit. De asemenea, codul clientului CIC poate fi găsit în contractul de împrumut, deasupra codului de bare al datei de plată.

Dacă în timpul transferului ați omis codul de client, trebuie să contactați suportul tehnic MaiMaiCredit în cel mai scurt timp posibil, în caz contrar plata nu va fi creditată și veți avea restanțe.

Important! Rețineți că banii nu se creditează imediat, așa că, pentru a evita întârzierile, transferați banii în contul dvs. bancar dinainte.

Bancomat automat sau casierie BCR

Puteți rambursa împrumutul MaiMaiCredit prin numerar sau cu cardul, folosind punctele PayPoint. Pentru a face acest lucru, trebuie să scanați codul de bare din contractul de împrumut prin intermediul terminalului. La efectuarea plății, țineți cont de comisionul sistemului PayPoint.

Rambursarea automată de pe cardul personal

Pentru ca să nu uitați să rambursați creditul și să nu aveți întârzieri, MaiMaiCredit vă permite să activați plata automată de pe cardul dumneavoastră personal. Însă, acesta trebuie mai întâi înregistrat ca modalitate de a obține împrumutul. Rata lunară va fi debitată instantaneu în fiecare lună, ceea ce va permite evitarea penalităților de întârziere.

Prelungirea termenului de rambursare a creditului la MaiMaiCredit

În momentul încheierii contractului de împrumut MaiMaiCredit, rata se calculează cu condiția rambursării banilor în termenul stabilit. Dacă împrumutatul se confruntă cu probleme în efectuarea plăților, acesta poate contacta reprezentanții instituției de microfinanțare. Acest lucru poate fi efectuat prin e-mail – [email protected], sau prin telefon – 031 438 2083. După consultare, managerii IFM vor încerca să refacă programul de plată și să găsească o soluție.

Ce se va întâmpla dacă nu rambursez creditul la timp?

În cazul rambursării cu întârziere a creditului de la MaiMaiCredit se percepe o penalizare, iar informația despre întârziere se introduce în registrul Biroului Istoriilor de Credite. Prezența întârzierilor cu plata afectează în mod negativ istoricul de credit, ceea ce înseamnă probleme în obținerea de împrumuturi în viitor. 

Dacă rata minimă lunară nu este plătită în mod regulat, compania de creditare va apela la firmele de colectare a datoriilor sau la instanță. Pentru a evita astfel de situații, nu uitați să rambursați creditul la timp sau să prelungiți perioada de împrumut. 

Prin activarea debitării automate de pe cardul dumneavoastră bancar, nu veți mai întârzia niciodată cu plata și vă veți îmbunătăți istoricul de credit!