Credius

Ofertă temporar indisponibilă
Informații

Credius este o organizație nebancară specializată în împrumuturi rapide. Această companie se numără printre primele 5 instituții financiare care acordă credite online în regim simplificat. Pentru a obține un împrumut de la Credius, aveți nevoie de un minim de documente și de cinci minute – timpul de care au nevoie angajații organizației pentru a adopta decizia.

Telefon
031 9005
Adresa
Bucuresti, sector 1, str Av. Popisteanu, nr 54A, Expo Business Park, etaj 1
Program de lucru
Luni - Vineri 08:00 - 20:00; Sâmbătă 09:00 - 17:30; Duminică - Liber
Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 50250 LEI
Dobânda
pana pe 4%
Termen
1-183 zile
Repetat
Suma maximă
până la 50250 LEI
Dobânda
pana pe 4.9%
Termen
1-1825 zile

Credius este o organizație nebancară specializată în împrumuturi rapide. Această companie se numără printre primele 5 instituții financiare care acordă credite online în regim simplificat. Pentru a obține un împrumut de la Credius, aveți nevoie de un minim de documente și de cinci minute – timpul de care au nevoie angajații organizației pentru a adopta decizia.

Condiții pentru obținerea împrumutului la Credius

Orice cetățean român în vârstă de peste 18 ani care poate face dovada adresei de domiciliu și a prezenței unei surse permanente de venit poate obține credit. Valoarea venitului nu contează, astfel încât nu numai clienții angajați sau care desfășoară activități independente pot solicita asistență financiară, ci și studenții cu burse și pensionarii.

Avantaje

Principalele avantaje oferite de Credius:

 • Examinarea cererii de împrumut durează 5 minute
 • Nu există cerințe pentru valoarea venitului
 • Obținerea împrumutului fără a vizita instituția financiară
 • Valoarea maximă a creditului disponibil este de 50 200 lei
 • Puteți obține un împrumut pe o perioadă de până la 60 de luni
 • Procent ridicat de cereri aprobate pentru clienții cu istoric de credit negativ
 • Fondurile de credit pot fi obținute pe un card, prin transfer în cont bancar sau în numerar
 • Gamă largă de metode de plată

De asemenea, compania percepe bonusuri pentru rambursarea anticipată de până la 4,425% din valoarea împrumutului.

Dezavantaje

Printre dezavantajele relative ale creditării la Credius:

 • Termenul minim pentru care se emite un împrumut este de 6 luni
 • Nu puteți împrumuta mai puțin de 800 de lei
 • Este necesar să aveți un venit regulat

Condiția obligatorie – solicitantul trebuie să fie angajat la muncă timp de cel puțin o lună.

Documente necesare pentru obținerea împrumutului de la Credius

Pentru a solicita un împrumut, trebuie să furnizați un pachet minim de documente, printre care:

 • cartea de identitate cu confirmarea cetățeniei române
 • confirmarea adresei de domiciliu (de exemplu, copiile facturilor de utilități)
 • un document care să confirme existența unei surse de venit permanent

Cum ar fi o adeverință de la locul de muncă sau de studiu (pentru studenți), un carnet de pensionar etc.

Cum să solicitați un împrumut la Credius

Procesul de contractare a împrumutului la Credius este cât se poate de simplu și convenabil. Pentru a completa o cerere sunt necesare doar 10 minute. Tot procesul poate fi împărțit în trei etape: alegerea sumei, perioada de creditare și completarea formularului de cerere.

Selectați suma împrumutului

Compania oferă împrumuturi de la 800 de lei la 50 200 de lei. Această sumă se precizează în etapa de completare a formularului inițial în coloana “Câți bani vă trebuie?”

Alegeți perioada de creditare

Perioada de împrumut, de asemenea, se indică în formularul online. Pur și simplu scrieți perioada dorită de utilizare a fondurilor de credit în câmpul “Pentru ce perioadă?”

Completați formularul

După specificarea sumei împrumutului și a perioadei, faceți clic pe “Aplicați acum!” După aceea, veți fi redirecționat către pagina cu formularul de cerere. Solicitantul trebuie să introducă numele și prenumele, CNP-ul, numărul de telefon valabil și adresa de e-mail. De asemenea, trebuie să accepte regulile de prelucrare a datelor cu caracter personal.

În etapa finală, puteți trimite cererea imediat sau puteți folosi opțiunea de a solicita o rechemare din partea reprezentantului companiei. Acest lucru este convenabil pentru acei clienți care au nevoie de o consultare prealabilă și de clarificarea oricăror detalii.

Cât de repede va fi aprobată cererea de împrumut?

Compania Credius economisește timpul clienților săi, astfel încât toate problemele se rezolvă în câteva minute. Dacă informațiile sunt furnizate fără erori și în întregime, puteți primi decizia în termen de 5 minute. Timpul mediu dintre momentul depunerii cererii de împrumut și momentul în care fondurile ajung în contul de card este de 60 de minute.

Cum să obțin bani de credit?

Pentru comoditatea clienților săi, Credius oferă trei opțiuni pentru primirea fondurilor: numerar, transfer bancar sau transfer pe contul de card.

Pe card bancar

Această opțiune se potrivește celor care doresc să primească fonduri cât mai repede posibil. După depunerea cererii de împrumut și semnarea contractului, banii ajung în contul dumneavoastră în câteva minute. Pentru această opțiune se poate folosi un card de credit sau de debit deschis la orice instituție bancară.

În cont bancar

Când alegeți această metodă, trebuie să aveți în vedere faptul că momentul efectuării transferului bancar depinde de programul de lucru intern al instituției în care este deschis contul curent. În unele cazuri, finalizarea tranzacției poate dura aproximativ 24 de ore.

Pentru a primi fonduri în acest mod, vă rugăm să furnizați numărul de cont în etapa de cerere de împrumut. De asemenea, nu uitați că, dacă transferul are loc vineri, fondurile pot fi transferate doar luni.

În numerar

Pentru a primi împrumutul în numerar, vizitați orice sucursală a băncilor partenere. Contactați operatorul casieriei, prezentați numărul contractului de împrumut și primiți banii în numerar.

Care este dobânda la un împrumut de la Credius

Dobânda se negociază individual cu fiecare client. Rata anuală a dobânzii (DAE) poate varia între 48,63% și 552,05%. Suma depinde de ratingul de credit al solicitantului, de valoarea împrumutului și de condițiile de rambursare. Puteți obține informațiile exacte după depunerea cererii în cadrul discuției personale cu reprezentantul companiei.

Pentru clientul nou

Pentru clienții noi, compania poate oferi condiții individuale, cum ar fi o dobândă redusă și un comision lunar de administrare de 0%.

Exemplu: primul credit în valoare de 1000 lei

Exemplul de împrumut reprezentativ nu conține date exacte, deoarece condițiile de împrumut pot fi diferite pentru fiecare client.

De exemplu, clientul a primit un împrumut de 1000 de lei pe o perioadă de 12 luni, cu o dobândă de 40% pe an. Împrumutul va costa 400 de lei. Suma care trebuie achitată la finalul perioadei de rambursare integrală este de 1400 de lei.

Pentru împrumuturi repetate

Este chiar mai rapid și mai ușor să cereți un alt împrumut, deoarece compania are deja documentele încărcate. În cazul în care clientul și-a schimbat adresa de înregistrare a domiciliului, trebuie încărcat noul document. În alte cazuri, este suficient să furnizați o adeverință recentă de venit regulat.

De asemenea, în cazul cererii repetate și al unei experiențe anterioare de succes, când clientul a rambursat împrumutul la timp, condițiile de împrumut pot fi mai favorabile. Cu toate acestea, multe lucruri depind de valoarea și durata împrumutului.

Exemplu: împrumut repetat în sumă de 1000 lei

Să presupunem că, la o nouă cerere, clientului i se aprobă un împrumut de 1000 de lei pentru o perioadă de 18 luni, cu o rată a dobânzii de 35% pe an. Pentru a rambursa integral creditul, trebuie să transferați o sumă de 1525 de lei în contul instituției de credit.

Cum să rambursez împrumutul la Credius

Puteți achita creditorul în mai multe moduri: din contul personal de pe site-ul companiei, prin transferul bancar sau cu cardul, în numerar la casieriile și terminalele de autoservire ale BCR (Banca Comercială Română).

Contul personal pe site-ul Credius

Puteți efectua plata rapid și sigur din contul dvs. personal de pe site-ul Credius. Autentificați-vă în contul dvs. folosind CNP-ul sau parola de client, dacă ați stabilit o parolă personală în loc de cea implicită. Dacă nu vă puteți aminti parola, utilizați opțiunea de recuperare.

După autorizarea cu succes, accesați secțiunea de plăți. Introduceți detaliile cardului dumneavoastră, suma de plată și transferați fondurile în contul instituției de credit.

Prin transfer bancar

Vizitați banca sau utilizați serviciile bancare online pentru a efectua un transfer. Acest lucru necesită informații despre contractul de împrumut, care pot fi găsite în programul de rambursare. De asemenea, trebuie să aflați detaliile destinatarului. Informațiile necesare sunt disponibile în contractul de împrumut și pe site-ul companiei Credius.

Efectuați transferul bancar folosind detaliile solicitate, indicând numărul contractului și suma de rambursare. Fondurile pot fi transferate în termen de trei zile lucrătoare, așa că este mai bine să efectuați o plată în avans pentru a evita ca aceasta să fie clasificată drept întârziată.

ATM sau casierie BCR

Dacă doriți să rambursați creditul în numerar, trebuie să vă deplasați la una dintre sucursalele BCR. Utilizați terminalul de autoservire și depuneți suma necesară în contul instituției de credit utilizând numărul de contract. De asemenea, puteți plăti împrumutul în numerar la casierie.

Rambursarea automată de pe cardul personal

Toate organizațiile bancare oferă clienților posibilitatea de a stabili plăți automate. Pentru a utiliza această opțiune, accesați Contul personal de pe site-ul băncii la care este deschis cardul. În meniul Setări, creați o tranzacție programată cu detaliile, data și suma. În termenul stabilit, fondurile vor fi debitate automat de pe card, însă este important să vă asigurați că în cont este o sumă suficientă pentru a rambursa împrumutul.

Prelungirea perioadei de scadență a împrumutului la Credius

Compania Credius nu oferă posibilități de prelungire a perioadei de creditare, deoarece este specializată în împrumuturi de până la 60 de luni, nu în împrumuturi pe termen scurt. Singura modalitate de a achita un împrumut dacă nu aveți destule fonduri sau nu aveți fonduri disponibile este refinanțarea.

Clienții băncii pot lua un împrumut de la o altă organizație pentru a-și rambursa împrumutul la Credius. De exemplu, persoana se află într-o situație în care are nevoie urgentă de bani, iar pentru a depune cererea la bancă, trebuie să adune un pachet mare de documente și să aștepte ca cererea să fie examinată în 2-3 zile. Același timp poate fi necesar și pentru transferul de fonduri.

Alternativ, puteți lua un împrumut rapid de la Credius și apoi să luați un alt împrumut de la o bancă sau de la o altă organizație cu o dobândă mai mică și să rambursați împrumutul mai devreme.

Credius nu numai că nu percepe o taxă pentru rambursarea anticipată, așa cum fac unele instituții de credit, dar plătește și bonusuri. În funcție de valoarea împrumutului și de cât de repede îl încheie clientul, acesta poate primi între 0,075% și 4,425% din valoarea împrumutului.

Ce se întâmplă dacă nu rambursez împrumutul la timp?

În primul rând, rambursarea cu întârziere a împrumutului va avea un impact negativ asupra ratingului de credit. În acest caz, poate fi dificil să obțineți un credit de la orice instituție financiară în viitor. Instituțiile de creditare evită clienții care nu sunt de încredere și nu aprobă cereri de împrumut de la cei cu un istoric de credit negativ.

În cazul în care împrumutatul se sustrage de la plată, compania are tot dreptul de a rezilia contractul și de a se adresa instanței. Fondurile pot fi extrase prin intermediul executorilor judecătorești. Este posibil să se pună sechestru pe bunuri, a căror vânzare poate acoperi integral datoria față de creditor.

Trebuie ținut cont de faptul că, în cazul plăților întârziate, compania percepe taxe de penalizare, astfel încât veți ajunge să plătiți o sumă mult mai mare decât cea inițială. De asemenea, împrumutatul va suporta toate cheltuielile de judecată.

Neplata împrumutului va duce la probleme, costuri financiare mari, scăderea ratingului de credit și a reputației clientului în general.