CreditPrime

Informații

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Telefon
0316 400 600
Adresa
Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București
Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
1-730 zile
Repetat
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0.65%
Termen
1-730 zile

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Condițiile de obținere a împrumutului de la CreditPrime

Pentru a obține un împrumut, trebuie să îndepliniți cerințele standard care se aplică tuturor solicitanților. Facilitățile de creditare sunt disponibile pentru cetățenii români în vârstă de la 20 de ani în sus, cu un venit lunar de cel puțin 700 de lei. De asemenea, este necesar să vă înregistrați pe site-ul societății, să furnizați informațiile solicitate și să încărcați copiile documentelor. 

Avantaje

Principalele avantaje ale creditării la CreditPrime:

 • Procesarea împrumuturilor online din orice loc unde este disponibilă conexiunea la internet
 • Examinarea cererii în termen de două minute
 • Lipsa necesității de a strânge un pachet mare de documente, ca în cazul creditelor bancare
 • Probabilitate ridicată de aprobare a împrumutului chiar și în cazul unui istoric de credit rău
 • Banii ajung în cont instantaneu, nu în 2-3 zile, ca în cazul solicitării creditului în bănci
 • Pentru primele 30 de zile de utilizare a creditului pentru clienții noi, rata dobânzii este de 0%.
 • Primirea de banilor pe card, în cont curent sau în cash

Dezavantaje

Dezavantajele relative ale contractării împrumutului la organizația CreditPrime

 • Creditele sunt disponibile doar pentru cetățenii români
 • Există restricții de vârstă — de la 20 de ani
 • Este necesar să se confirme existența unui venit permanent
 • Valoarea maximă a creditului este de 15 000 lei.

De asemenea, printre dezavantaje se numără și o rată a dobânzii mai mare, dar acest dezavantaj este compensat de rapiditatea și ușurința acordării creditelor la organizațiile nebancare. 

Documentele necesare pentru a obține credit de la CreditPrime

Pentru a solicita un împrumut va fi necesar un minim de documente:

 • copia cărții de identitate – toate informațiile de pe document trebuie să fie clare și lizibile
 • adeverință de venit regulat – poate fi orice document, de exemplu, fluturaș de salariu, extras de cont bancar, talon de pensie etc.

Se recomandă să fotografiați documentele pe un fundal neutru, cu lumină naturală. Utilizarea flash-ului poate ilumina fotografiile și zonele cu informații necesare.

Cum să depun cererea pentru a obține credit de la CreditPrime

Toți clienții trebuie să își creeze un cont pentru a începe să interacționeze cu organizația. Acest lucru este necesar pentru a furniza informații despre dvs. și pentru a comunica cu reprezentanții companiei. Acest lucru este, de asemenea, foarte convenabil în cazul în care trebuie să solicitați un nou împrumut – nu va trebui să completați din nou formularul de cerere și să încărcați copii ale documentelor, cu excepția cazurilor în care datele importante, cum ar fi adresa poștală, s-au schimbat.

După înregistrarea pe site-ul societății, procesul de solicitare a împrumutului este intuitiv, simplu și rapid.

Selectați suma împrumutului

Societatea CreditPrime oferă împrumuturi pe o perioadă de 24 de luni, dar, dacă doriți, puteți rambursa împrumutul înainte de termen, fără penalități și comisioane suplimentare.

Alegeți perioada de creditare

Pentru a selecta suma împrumutului într-o formă specială, trebuie să mutați cursorul la parametrul dorit. Credit disponibil – de la 200 lei la 15 000 lei. Puteți alege o sumă în aceste limite cu un multiplu de 50 de lei.

Completați formularul

Pentru a solicita un împrumut, va trebui să completați un formular de cerere în care trebuie să specificați: 

 • numele și prenumele 
 • cod digital personal CNP
 • număr de telefon mobil 
 • email
 • adresa de înregistrare și alte date personale

De asemenea, trebuie să creați o parolă pentru contul dvs., să fiți de acord cu termenii și condițiile, să confirmați că sunteți beneficiarul unui împrumut și, dacă doriți, să vă înscrieți la buletinul informativ promoțional al companiei.

Cât de repede va fi aprobată cererea mea de împrumut?

Timpul necesar pentru a completa formularul pentru prima dată nu depășește 10 minute. Echipa organizației analizează cererile de împrumut în câteva minute. Timpul minim de răspuns la o cerere este de două minute, dacă sunt furnizate toate informațiile necesare și dacă acestea sunt adevărate.

Cum pot obține bani de credit?

Compania oferă mai multe opțiuni pentru obținerea de împrumut. Pentru confortul clienților, CreditPrime oferă posibilitatea de a transfera bani pe card sau în cont bancar, precum și de a da numerar la orice sucursală a BCR (Banca Comercială Română). Metodele de primire a banilor se stabilesc de comun acord în etapa de acordare a împrumutului.

Pe cardul bancar

Acesta este cel mai rapid mod – după ce împrumutul este aprobat și documentele necesare sunt încărcate, fondurile sunt creditate instantaneu pe cardul Visa/MasterCard și sunt disponibile pentru orice scop.

În contul bancar

Timpul de creditare a banilor în contul curent al clientului depinde de programul de acceptare a plăților al băncii în care este deschis. De regulă, un transfer bancar poate dura între 1-3 ore și maximum 24 de ore.

În numerar

Retragerile de numerar sunt disponibile în sucursalele BCR în conformitate cu programul de lucru al sucursalei. Ca și în cazul transferului, puteți primi banii la casierie în 1-3 ore, maxim 24 de ore de la aprobarea cererii și procesarea împrumutului.

Care este dobânda pentru un credit de la CreditPrime?

CreditPrime acordă împrumuturi la 2.320,95% pe an, ceea ce înseamnă 6,36% pe zi. Cu toate acestea, condițiile de împrumut sunt diferite pentru cei care iau împrumutul pentru prima dată și pentru cei care îl iau a doua oară. Organizația oferă o perioadă de grație pentru clienții noi. Pentru primele 30 de zile de utilizare a banilor de credit, dobânda este de 0%.

Pentru client nou

La prima contractare a creditului la CreditPrime, clienții companiei pot beneficia de o reducere. Suma pe care trebuie să o plătiți pentru a rambursa împrumutul și dobânda acestuia depinde de mărimea și durata împrumutului.

Exemplu: primul credit este de 1000 lei

De exemplu, un împrumut în valoare de 1 000 de lei a fost obținut pentru un an, dar perioada efectivă de utilizare a fondurilor împrumutate a fost de o lună. Pentru primele 30 de zile, dobânda este de 0%, prin urmare, pentru a rambursa împrumutul trebuie să depuneți 1000 de lei.

Pentru împrumuturi repetate

În cazul în care împrumutul este obținut din nou, condițiile de împrumut vor fi standard, fără perioadă de grație, la o dobândă anuală de 2 320,95 la sută.

Exemplu: creditul repetat este de 1000 de lei

Luând ca exemplu un împrumut de 1000 de lei pentru o lună, calculul sumei necesare pentru rambursare este următorul:

 • cu un credit de 1000 lei, rata dobânzii în termeni monetari va fi de 63,6 lei pe zi
 • 30 (perioada de utilizare) se înmulțește cu rata zilnică a creditului – 30 x 63,6 = 1.908 lei
 • la suma creditului de 1000 lei se adaugă 1 908 lei 

Prin urmare, pentru a rambursa integral creditul în 30 de zile, este necesar să se depună 2 908 lei în contul creditorului.

Cum să rambursați un împrumut cu CreditPrime

Compania CreditPrime a creat condiții confortabile nu doar pentru procesarea creditelor, ci și pentru rambursarea acestora. Clienții au la dispoziție patru modalități diferite de decontare a creditului: în contul personal de pe site-ul organizației, prin transfer bancar, la casierie sau la un terminal BCR, folosind opțiunea de debitare automată din contul de card.

Contul personal pe site-ul CreditPrime

Puteți să depuneți rapid și fără comisioane fonduri pentru rambursarea împrumutului folosind detaliile cardului dvs. bancar în Contul personal de pe site-ul Credit Prime. Autentificați-vă în contul dvs., accesați secțiunea de plăți, specificați detaliile cardului dvs., suma și efectuați transferul.

Prin transfer bancar

Puteți rambursa împrumutul prin servicii bancare online. În Contul personal de pe site-ul băncii în care este deschis contul, există posibilitatea de a face o plată minimă, o altă sumă convenabilă peste cea minimă sau de a rambursa împrumutul în întregime. Plata se face prin detaliile companiei, care pot fi găsite în Contul personal de pe site-ul Credit Prime sau în scrisorile care vin pe e-mail. În scopul plății trebuie să specificați numărul contractului de credit.

Compania Credit Prime nu percepe comisioane, dar este posibil ca banca la care este deschis contul să perceapă un comision de compensare. De asemenea, este important să țineți cont de faptul că, dacă creați o plată vineri seara, este posibil ca banii să nu ajungă în contul destinatarului până luni. Pentru a evita plățile întârziate și penalitățile, se recomandă să alegeți un alt moment pentru plăți.

Terminal bancar sau casierie BCR

Vizitați una dintre sucursalele BCR, cereți casieriei să vă depună banii de rambursare a creditului sau efectuați-o dvs. la un terminal de plată. În procesul de creare a plății, trebuie să specificați numărul contractului de împrumut.

Rambursarea automată de pe cardul personal

În setările de plată, specificați perioada și suma de plată a debitului, după care fondurile vor fi transferate automat în contul organizației de credit. Clienții trebuie să se asigure că suma care trebuie să fie debitată este întotdeauna disponibilă în cont.

Prelungirea termenului de rambursare a creditului la CreditPrime

Dacă nu reușiți să vă rambursați împrumutul la timp, vă oferim opțiunea de prelungire a rambursării. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la contul dvs. CreditPrime și să selectați opțiunea “Prelungire”. Valoarea comisionului pentru aceste servicii este specificată în contractul de împrumut. Puteți efectua plata în unul dintre modurile prevăzute pentru rambursarea împrumutului. Puteți prelungi termenele de rambursare a împrumutului cu 7, 10, 14 sau 21 de zile.

Prelungirea va ajuta clienții care nu sunt în măsură să ramburseze împrumutul la timp să evite un impact negativ asupra istoricului lor de credit. De asemenea, prelungirea va elimina taxele inutile pentru penalități și alte taxe de întârziere.

Ce se întâmplă dacă nu rambursați împrumutul la timp?

CreditPrime oferă toate informațiile necesare despre condițiile de creditare și garantează că nu există comisioane ascunse. Compania este orientată spre client și oferă un mediu confortabil pentru o cooperare pe termen lung, astfel încât face tot posibilul pentru a satisface nevoile clienților care se află într-o situație financiară dificilă. 

Fiecare debitor poate beneficia de serviciul de prelungire a creditului pentru o perioadă cuprinsă între 7 și 21 de zile. De asemenea, dacă nu sunteți în măsură să rambursați întreaga sumă a împrumutului, puteți face plăți minime obligatorii, a căror valoare este specificată în contractul de împrumut.

Dacă clientul refuză să prelungească contractul și încetează să mai depună fonduri în conformitate cu condițiile contractului, societatea are dreptul de a-l rezilia în mod unilateral. Mai departe poate urma un apel în instanță, care este însoțit de măsuri coercitive care vizează rambursarea obligațiilor financiare față de organizația de credit. Pentru a rambursa împrumutul, dobânzile și penalitățile, proprietatea debitorului poate fi sechestrată și apoi recuperată. Toate cheltuielile de judecată sunt suportate de către clientul împotriva căruia este îndreptat litigiul.

O altă consecință negativă pentru debitorii care plătesc cu întârziere sau evită cu totul decontarea creditelor este o scădere semnificativă a ratingului de credit. În astfel de împrejurări, poate fi foarte dificil de a obține un împrumut de la orice altă organizație. Instituțiile financiare care se ocupă cu acordarea de împrumuturi nu vor să riște să acorde împrumuturi clienților cu un istoric de credit rău.