Credit Fix

Ofertă temporar indisponibilă
Informații

Instituția de creditare nebancară Credit Fix lucrează cu persoane fizice și juridice. Compania oferă împrumuturi rapide pe termen scurt încă din anul 2015. Mii de clienți apelează în fiecare lună la serviciile instituției financiare nebancare. IFM este oficial înregistrată și autorizată, ceea ce asigură legalitatea creditării. Reprezentanța juridică a companiei se află în București.

Telefon
0374475000
Adresa
mun. Bucuresti, Str. Cuza Voda Nr. 90, Etaj , Sector 4
Program de lucru
Luni - Vineri 08:00 - 20:00; Sâmbătă 09:00 - 14:00
Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
1-365 zile
Repetat
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 1.2%
Termen
1-1825 zile

Instituția de creditare nebancară Credit Fix lucrează cu persoane fizice și juridice. Compania oferă împrumuturi rapide pe termen scurt încă din anul 2015. Mii de clienți apelează în fiecare lună la serviciile instituției financiare nebancare. IFM este oficial înregistrată și autorizată, ceea ce asigură legalitatea creditării. Reprezentanța juridică a companiei se află în București.

Condițiile de obținere a unui credit de la Credit Fix

Creditarea într-o organizație de microfinanțare este mai ușoară decât în instituțiile bancare. IFN Credit Fix are condiții mai liberale pentru împrumutați decât băncile. 

Pentru a obține un împrumut este nevoie de:

 • cetățenie română
 • venit lunar net pe card bancar de la 500 de lei. Acesta poate include atât salariul, cât și pensia din sistemul înregistrat în România;
 • existența telefonului mobil personal și a unui cont de e-mail.

Împrumuturile se acordă persoanelor cu vârsta de la 18 și până la 75 de ani.

Avantaje

Cererea pentru ajutor microfinanciar poate fi depusă online, prin intermediul site-ului. Pentru a obține un împrumut, trebuie să aveți un card bancar și un telefon mobil. Diferențele cooperării financiare cu IFN Credit Fix:

 • banii ajung pe cardul bancar sau în cont într-o perioadă scurtă de timp;
 • nu este nevoie de documente din hârtie;
 • nu este nevoie de garanți sau de garanții;
 • diverse variante de programe de credit. Există peste 6 tipuri de împrumuturi, printre care împrumutul pentru seniori, Flash, fără verificarea biroului de credit;
 • nu există comisioane ascunse;
 • șanse mari de aprobare.

IFM Credit Fix vă permite să alegeți un împrumut care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru consultanță, puteți contacta managerii IFN, care vă vor ajuta să alegeți un program de împrumut.

Dezavantaje

Fără venit credite nu se acordă.

Cererile de împrumut Credit Fix sunt verificate atât de către sistem, cât și de către operatorul IFN și, prin urmare, durata de examinare depinde de volumul de lucru al managerului companiei.

Documentele necesare pentru a obține un împrumut de la Credit Fix

Pentru a obține un împrumut, trebuie să trimiteți prin e-mail documente scanate sau fotografiate:

 • copia cărții de identitate;
 • copia extrasului de cont legat de contul de recuperare a veniturilor pentru întreaga lună precedentă.

Cum să solicit pentru un împrumut de la Credit Fix

Pentru a solicita un împrumut, trebuie să utilizați formularul online de pe site. În primul rând, trebuie să selectați calitatea “Client nou” sau “Client repetat”. După selectarea calității, trebuie să indicați informațiile dumneavoastră personale.

Să selectați suma împrumutului

Organizația de microfinanțare Credit Fix acordă împrumuturi de la 100 de lei la 10 mii de lei. Puteți alege suma în calculatorul de credite. Însă, după verificarea istoricului de credit și a veniturilor, suma poate fi redusă la o sumă acceptabilă, pe baza rezultatelor obținute în urma examinării istoricului de credit al împrumutatului.

Selectați durata împrumutului

Organizația nebancară Credit Fix oferă ajutor financiar pe o perioadă de 5 ani. După completarea cererii de împrumut, operatorul vă va contacta pentru mai multe detalii. 

Completați formularul

Formularul de cerere de împrumut al organizației de microfinanțare se deschide după precizarea sumei împrumutului și a duratei în calculatorul de pe site. În momentul completării formularului de cerere, trebuie să menționați:

 • Codul numeric personal (CNP);
 • adresa de e-mail;
 • numărul de telefon financiar.

De asemenea, trebuie să completați căsuțele de bifat pentru venitul lunar și modul în care obțineți venitul. Sunt luate în considerare veniturile care sunt creditate direct pe cardul bancar sau în cont.

Cât de repede va fi aprobată cererea de împrumut

Cererile de acordare a ajutorului financiar sunt verificate pe baza principiului “primul venit, primul servit”, astfel încât intervalul de timp depinde de gradul de încărcare a sistemului. 

Dacă împrumutatul îndeplinește toate cerințele, coada de așteptare se reduce mai repede, iar cererea va fi aprobată aproape instantaneu. 

Dacă împrumutatul nu îndeplinește cerințele IFM, acesta va fi oricum avertizat cu privire la rezultat prin SMS, e-mail sau apel telefonic.

Cum pot obține banii împrumutați?

Puteți obține fondurile de împrumut de la Credit Fix fără să ieșiți din casă. Tot ce aveți nevoie este orice dispozitiv cu conectivitate la internet și un card bancar.

Pe cardul bancar

IFM Credit Fix lucrează cu carduri de credit și de debit de la orice bancă. Pentru transferul banilor împrumutați nu există comisioane, iar termenul de creditare a banilor este aproape imediat.

În contul bancar

Transferul în contul bancar durează mai mult decât pe card. Termenul depinde de gradul de încărcare a sistemului băncii în care dețineți contul. De obicei, banii ajung în 24 de ore, fără a lua în considerare zilele nelucrătoare. De exemplu, dacă cererea este depusă vineri seara, creditul va fi creditat luni.

În numerar

Obținerea banilor în numerar nu se prevede. Organizația de creditare Credit Fix nu are sucursale cu casierii. Orice tranzacții de împrumut au loc online. Rambursarea împrumutului se face, de asemenea, în mod online.

Care este dobânda la un împrumut de la Credit Fix

Dobânda nu depinde de tipul de program de credit. Exemplu de calculație – pentru un credit online de 500 de lei, dobânda anuală efectivă este de 4108,31%. Reieșind din calcule, valoarea dobânzii în echivalent monetar este de 1729,86 lei, iar suma totală de rambursat constituie 2229,86 lei.

 

Organizația de microfinanțare oferă posibilitatea de rambursare anticipată. Pentru a primi informații detaliate în acest sens, trebuie să contactați managerii instituției de credit.

Pentru clientul nou

Credit Fix oferă o reducere continuă pentru clienții noi. Conform programului promoțional, primele 30 de zile de credit sunt gratuite.

Exemplu: primul împrumut în valoare de 1000 de lei

Dacă luați pentru prima dată un împrumut în valoare de 1000 de lei, nu se percepe nicio dobândă pentru utilizarea fondurilor. Aceasta înseamnă că la final trebuie să restituiți doar 1000 de lei – suma pe care ați împrumutat-o.

Pentru clienții repetați

Pentru împrumuturile ulterioare, rata dobânzii se va calcula pe baza unei rate de 1,2% pe zi. Rata anuală efectivă (APRC) reprezintă 4108,31%.

Exemplu: credit repetat în valoare de 1000 lei

Pentru împrumuturile ulterioare se percepe dobândă. Pentru a rambursa un împrumut de 1000 de lei, va trebui să plătiți o sumă de aproximativ 5468 de lei. Pentru cifre mai precise, vă rugăm să vă adresați operatorului Credit Fix.

Cum să returnez un credit la Credit Fix

Puteți închide creditul în contul dumneavoastră personal de pe site, prin transfer bancar, folosind terminale de plată, la punctele de acceptare a plăților PayPoint. Este disponibilă și debitarea automată de pe cardul bancar.

Contul personal pe site-ul Credit Fix

Pe site-ul organizației de creditare trebuie să intrați în contul personal și să alegeți modul convenabil de rambursare a împrumutului. 

Transfer bancar

Există două variante. Prima este transferul bancar online prin serviciul SmartPay în contul personal al împrumutatului. Transferul se face instantaneu cu ajutorul autentificării prin serviciul de Internet banking. Metoda are restricții în privința băncilor – lista băncilor disponibile este prezentată pe site-ul companiei financiare.

A doua varinată este plata împrumutului în contul bancar al IFN CreditFix SA. În detaliile de plată este necesar să specificați numărul contractului de împrumut, CNP. Plata se transferă în contul bancar al societății financiare – lista conturilor disponibile este, de asemenea, prezentată pe site-ul IFM Credit Fix.

Terminat de plată sau casierie BCR

Pentru a plăti prin PayPoint, trebuie să intrați în contul dvs. personal de pe site-ul companiei, să faceți clic pe “Plătiți în întregime sau parțial”, să selectați “Plătiți prin PayPoint”. După care sistemul generează un cod de bare care trebuie arătat casierului PayPoint.

Atenție! Rambursarea împrumutului de la Credit Fix prin PayPoint se înregistrează următoarea zi, iar procesarea are loc la data plății. Suma de plată din codul de bare este valabilă doar o zi, de aceea pentru a efectua plata în ziua următoare trebuie generat un cod nou.

Rambursarea automată de pe cardul personal

Puteți rambursa împrumutul prin debitare automată dacă în contul personal ați atașat cardul bancar ca mijloc de plată. De asemenea, pe card trebuie să aveți suma minimă de plată, care este dedusă automat de sistemul Credit Fix.

Prelungirea termenului de rambursare a creditului de la Credit Fix

Instituția de microfinanțare permite posibilitatea de prelungire prin plata de dobânzi și penalități. Pentru a prelungi împrumutul, trebuie să contactați reprezentanții instituției financiare. Puteți prelungi împrumutul:

 • prin telefon cu cardul de debit – plata dobânzilor și a penalităților se face prin contactarea managerilor IFM;
 • prin 3D Secure din contul clientului prin site-ul instituției financiare. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați contul personal, să selectați secțiunea “Plătiți dobânda acum și folosiți împrumutul pe parcursul lunii următoare”.

Atenție! Este posibil să existe întârzieri în creditarea fondurilor. Pentru a evita întârzierile, este mai bine să plătiți dinainte dobânda acumulată. În acest fel, vă veți securiza istoricul de credit.

Ce va fi dacă nu voi rambursa împrumutul la timp?

Plățile întârziate duc la penalități. Pentru fiecare zi de întârziere la plată se percepe 1,2% din valoarea totală a împrumutului. De asemenea, informația referitoare la problema cu rambursarea împrumutului se introduce în registru, ceea ce înrăutățește istoricul de credit și face ca clientul să fie nedorit de organizațiile financiare.

Prezența întârzierilor la plată cauzează probleme cu finanțarea în viitor. Dacă apar probleme cu efectuarea plăților la timp, puteți contacta reprezentanții companiei și împreună găsi o soluție pentru a evita dificultățile financiare.

În cazul dacă împrumutatul nu efectuează plata minimă obligatorie, instituția de creditare nebancară Credit Fix va contacta firmele de colectare a datoriilor și instanța de judecată. Prin intermediul litigiilor sau al recuperatorilor de creanțe, IFM va încerca să recupereze datoria și costurile financiare. 

Pentru a evita întârzierile la plată, puteți activa debitarea automată a plății de pe card sau puteți plăti dobânzile la timp, asigurând astfel prelungirea contractului de împrumut. În acest fel, vă veți păstra istoricul de credit curat și veți putea primi în continuare sprijin financiar de la Credit Fix!