Hora Credit

Informații

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Telefon
0318181818
Adresa
Splaiul Unirii, Nr. 16, Clădirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, București
Program de lucru
Luni - Vineri 09:00 - 20:00; Sâmbătă 09:00 - 17:30; Duminică 09:00 - 17:30
Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
1-364 zile
Repetat
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 2.83%
Termen
1-1825 zile

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Condiții pentru obținerea împrumutului la Hora Credit

Creditul poate fi obținut de orice cetățean român cu vârsta cuprinsă între 19 și 75 de ani, care are o sursă de venit permanentă și care poate fi documentată. Compania nu are restricții privind mărimea veniturilor, de aceea și studenții și pensionarii pot obține împrumuturi.

Avantaje

Aplicând la Hora Credit, clienții se pot baza pe următoarele:

 • Completați cererea fără a părăsi casa
 • Suma împrumutului de la 100 lei la 10 000 lei
 • Examinarea cererii în termen de 15 minute
 • Împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile cu rate fixe
 • Dobândă de 0% pentru creditul pe șapte zile pentru clienții noi și de 0,08% pentru creditul pe 70 de zile
 • Posibilitatea de prelungire a termenului împrumutului
 • Patru modalități de rambursare a împrumutului

Pentru clienții cu un istoric de credit slab, probabilitatea de a primi un răspuns pozitiv la o cerere este mult mai mare decât în instituțiile bancare.

Dezavantaje

Printre dezavantajele creditării la organizația nebancară Hora Credit se numără:

 • Nu puteți obține mai mult decât limita stabilită de 10 000 lei
 • Termenul de împrumut este limitat
 • Aveți nevoie de o adeverință de venit regulat
 • Lipsa perioadei de grație pentru clienții care solicită iarăși un împrumut.

Dobânda este mai mare decât în bănci, însă la Hora Credit durează aproximativ o oră să depui cererea și să obții împrumutul, în timp ce la o bancă poate dura aproximativ o săptămână. Clienții băncilor trebuie să ofere un pachet substanțial de documente și să aștepte aproximativ 2-3 zile pentru ca cererea să fie procesată. Apoi, este nevoie de timp și pentru ca fondurile împrumutului să fie transferate în contul debitorului.

Din această cauză, dobânda mai mare este compensată de o reducere a timpului necesar pentru obținerea creditului. De asemenea, cel mai probabil, băncile nu vor emite credit pe perioade scurte, pe când Hora Credit poate oferi un împrumut chiar și pe o zi.

Documente necesare pentru a obține împrumut de la Hora Credit

Compania Hora Credit este orientată spre confortul clienților și creditarea rapidă, astfel pentru a depune cererea de credit este necesar un minim de bază:

 • copia cărții de identitate
 • extrasul de la bancă sau de la locul de muncă care indică veniturile primite pentru luna precedentă

Copiile documentelor trebuie să fie de bună calitate, cu date lizibile și o fotografie care să nu fie iluminată. Se recomandă a face fotografii în lumină naturală, fără a folosi blițul.

Cum să obțin un credit de la Hora Credit

Procesul de cerere de împrumut se desfășoară în trei pași rapizi și simpli: alegerea perioadei și a sumei împrumutului și completarea formularului de înregistrare.

Selectați suma împrumutului

Pe pagina principală a site-ului organizației Hora Credit, în formularul online, deplasați cursorul la varianta dorită. Este posibil să alegeți o sumă de la 100 la 10 000 de lei, în multipli de 100.

Alegeți perioada de creditare

Compania oferă trei perioade fixe de împrumut: 30, 70 și 364 de zile. Totodată, puteți rambursa anticipat împrumutul fără penalități sau comisioane suplimentare.

Completați formularul

După specificarea sumei împrumutului și după ce faceți clic pe Aplicați acum, se deschide pagina cu formularul de înregistrare. Introduceți numele și numărul de telefon, confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea informațiilor personale și a publicității și faceți clic pe Autentificați-vă.

Crearea contului este necesară pentru a face schimb de documente, pentru a avea acces la informații detaliate despre împrumut și pentru a efectua plăți din contul dvs. personal. Pe lângă aceasta, în viitor, va fi mai ușor pentru client să ceară un credit folosind documentele deja încărcate. Va trebui să depuneți o nouă copie a actului de identitate doar dacă există schimbări semnificative, de exemplu, după ce pașaportul a fost eliberat din nou. De asemenea, va trebui să încărcați o nouă adeverință de venit.

Cât de repede va fi aprobată cererea de împrumut?

Angajații Hora Credit procesează cererile în 15 minute. Din momentul creării cererii și până în momentul transferului fondurilor pe card poate trece doar o oră, dacă toate documentele sunt încărcate și nu sunt necesare alte detalii despre împrumut.

Cum să obțin banii de credit?

Clienții au la dispoziție mai multe modalități de a primi fondurile de credit: prin transfer bancar în contul curent, pe card și în numerar.

Pe card bancar

Este cea mai simplă și mai rapidă metodă pentru clienții care au un card de credit sau de debit de la orice bancă. După încheierea contractului, banii ajung în contul de card al debitorului în câteva minute.

În cont bancar

Transferul bancar poate întârzia, în funcție de programul intern de efectuare a plăților. De regulă, banii ajung în aceeași zi, deși, dacă trimiteți cererea vineri, este posibil ca tranzacția să fie finalizată abia luni.

În numerar

Vizitați cea mai apropiată sucursală a băncii partenere și adresați-vă casierului. Indicați numărul contractului de împrumut și obțineți banii.

Care este dobânda la creditul de la Hora Credit

Această companie nu are o dobândă fixă, de aceea costul exact al împrumutului este calculat individual, în funcție de valoarea și condițiile împrumutului. Clienților noi li se oferă reduceri sub forma unor dobânzi reduse pentru diferite perioade de creditare.

Pentru client nou

La prima aplicare pentru împrumut la Hora Credit, clienții se pot aștepta la o dobândă de 0,08% pentru un împrumut de până la 70 de zile și de 0% pentru un împrumut pe termen scurt de până la 7 zile.

Exemplu: primul credit în sumă de 1000 lei

Clientul organizației a luat pentru prima dată un credit în valoare de 1000 de lei pentru 70 de zile, deci dobânda este de 0,08%. Pentru întregul termen, prețul creditului va fi de 4,67 lei. Pentru a rambursa integral împrumutul, este nevoie de suma de 1004,67 lei.

În cazul împrumutului cu aceeași sumă, obținut pentru o perioadă de până la șapte zile, dobânda va fi de 0%, ceea ce înseamnă că pentru rambursarea integrală va fi necesară o sumă egală cu suma împrumutului – 1000 de lei.

Pentru împrumuturi repetate

Pentru clienții care utilizează în mod repetat serviciile companiei nu există beneficii, astfel încât costul unui împrumut va fi calculat în funcție de mărimea și termenul acestuia.

Exemplu: împrumut repetat în valoare de 1000 lei

Clientul companiei a obținut un împrumut de 1000 de lei pe o perioadă de 70 de zile. Calcularea dobânzii poate fi vizualizată în formularul de cerere. În baza acestor date, dobânda va fi de 34% (parametrul poate fi diferit pentru fiecare client). Pentru 70 de zile de folosire a creditului, trebuie să plătiți 66,1 lei, iar pentru rambursarea integrală – 1066,1 lei.

Cum să rambursez împrumutul la Hora Credit

Pentru a face plăți regulate sau pentru a rambursa împrumutul în întregime, puteți alege cea mai convenabilă modalitate oferită de companie. Este vorba despre plăți prin intermediul Contului personal de pe site-ul instituției de credit, prin transfer bancar, prin extragere automată de pe card, prin terminale de autoservire sau la casieriile BCR (Banca Comercială Română).

Contul personal pe site-ul Hora Credit

Autentificați-vă în contul dvs. pe site-ul Hora Credit și accesați Contul personal la secțiunea Plăți. Creați o plată prin introducerea detaliilor necesare despre card, a sumei de plată și confirmați tranzacția.

Dacă nu vă amintiți parola de autentificare, utilizați procedura de recuperare introducând codul care vă va fi trimis prin SMS sau pe adresa de e-mail.

Prin transfer bancar

Folosiți serviciile bancare online sau vizitați orice sucursală a unei bănci partenere. Pentru a efectua plata, trebuie să specificați numărul contractului de împrumut și detaliile beneficiarului.

Puteți efectua plata folosind următoarele detalii:

 • UniCredit Bank: RO07BACX0000001280623000
 • BCR: RO82RNCB0082151672210001
 • Libra Bank: RO56BREL0002002280670100

În cazul acestui mod de plată, băncile nu percep niciun comision.

ATM sau casierie BCR

La casierie, plata se face după același principiu ca și în cazul transferului bancar. Pentru a plăti prin intermediul unui terminal cu autoservire, urmați instrucțiunile de pe ecran și efectuați plata utilizând numărul contractului de împrumut.

Rambursarea automată de pe cardul personal

Această metodă asigură că clientul nu va uita termenul de plată. În Contul personal de pe site-ul băncii la care ați deschis contul de card, accesați opțiunea Plăți programate. Setați parametrii necesari (suma și data) și activați debitarea automată. La data stabilită, banii se transferă automat în contul destinatarului. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că în contul de card aveți suficiente fonduri în perioada specificată.

Prelungirea perioadei de rambursare a creditului la Hora Credit

Compania propune o ofertă de prelungire automată a creditului pentru clienții care se află într-o situație financiară dificilă și nu își pot rambursa împrumuturile.

În cazul împrumutului de până la 3000 de lei, puteți prelungi termenul pentru aceeași perioadă corespunzătoare împrumutului inițial. Pentru credite de la 100 de lei la 10 000 de lei, pe un termen de 70 de zile, este disponibilă o prelungire de 4 zile. În total, puteți prelungi condițiile de utilizare a banilor de credit doar pentru o perioadă de până la 364 de zile.

Ce se va întâmpla dacă nu voi rambursa împrumutul la timp?

Compania oferă diferite condiții de împrumut și serviciul de prelungire automată a împrumutului pentru clienții care nu pot efectua plățile la timp. Pentru plățile întârziate, Hora Credit va percepe o dobândă penalizatoare de 1% din suma întârziată și aceeași sumă de penalizare pentru fiecare zi de întârziere.

În caz de neachitare a datoriilor, Hora Credit are dreptul de a apela la serviciile firmelor specializate în recuperarea datoriilor. Creditorul poate, de asemenea, să inițieze procesul de colectare a fondurilor pe cale judiciară sau în alte moduri care nu contravin legii. În acest caz, debitorul va suporta toate costurile asociate cu procedurile de colectare și executare.

Creditorul trebuie, de asemenea, să furnizeze informații despre datoriile clientului către Biroul de istorie creditară. Datele negative vor fi introduse în registru, ceea ce va duce la o înrăutățire a istoricului de credit al debitorului. În viitor, dacă un astfel de client va dori să obțină un credit de la orice instituție, fie ea bancară sau nebancară, va fi aproape imposibil să facă acest lucru. Instituțiile de credit evită orice risc financiar, așa că, de obicei, refuză solicitanții cu un istoric de credit slab.