Ocean Credit

Ofertă temporar indisponibilă
Informații

Ocean Credit este o instituție de microfinanțare care oferă împrumuturi de urgență în cele mai simple condiții. Cererile se depun online și sunt revizuite în opt minute. Vă va fi suficient să aveți la dumneavoastră doar cartea de identitate, și nu va fi necesar să prezentați o documentație extinsă, ca în cazul împrumuturilor bancare.

Adresa
Bucharest, District 1, Calea Floreasca Nr. 112, Et. 2
Program de lucru
Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Termeni
 
Suma maximă
Dobânda
Termen
Primul
Suma maximă
până la 9000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
1-365 zile
Repetat
Suma maximă
până la 9000 LEI
Dobânda
pana pe 0.5%
Termen
1-365 zile

Credit 7 este o instituție nebancară, care face parte din grupul financiar Aventus Group și este specializată în acordarea de credite în România. Puteți obține un împrumut de la această companie în 7 minute, cu un minim de documente și fără a vă părăsi casa. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care nu sunt pregătiți să adune un pachet impresionant de documente și să aștepte 2-3 zile pentru a lua un împrumut de la o bancă, precum și pentru clienții cu un istoric de credit negativ.

Condiții pentru obținerea unui împrumut de la Credit 7

Pentru compania Credit 7, principalul lucru este confortul clienților, de aceea toate procesele, de la depunerea cererii până la obținerea banilor, sunt simplificate la maxim. Cu toate acestea, potențialii debitori trebuie să îndeplinească condițiile standard:

 • cetățenia română;
 • vârsta cuprinsă între 20 și 80 de ani;
 • adresa de e-mail;
 • numărul de telefon.

Dacă doriți să primiți fonduri în contul de card, va fi necesar să aveți un card de la orice bancă.

Avantaje

Principalele avantaje ale obținerii creditului de la Credit 7:

 • Puteți depune cererea de acasă sau de oriunde aveți acces la internet, fără a fi nevoie să vă deplasați la sucursală, așa cum s-ar întâmpla dacă ați depune cererea la o bancă;
 • Nu trebuie să vizitați diferite instituții pentru a colecta pachetul de documente. Credit 7 are cerințe minime, de aceea veți economisi timp și efort;
 • Plata pentru utilizarea creditului se percepe doar pe baza de utilizare reală, și nu pentru întreaga perioadă pentru care acesta a fost acordat;
 • După semnarea contractului de împrumut, veți primi imediat fondurile pe card sau în contul dvs. bancar. Când împrumutați de la o bancă, trebuie să așteptați câteva zile pentru ca tranzacția să fie procesată;
 • Dacă aveți nevoie de bani în numerar, vizitați una dintre sucursalele băncilor noastre partenere;
 • Pentru clienții noi se aplică o dobândă anuală de 0% pentru un împrumut de până la 15 zile și o reducere de 50% pentru un împrumut de 30 de zile;
 • Nu vă puteți rambursa împrumutul la timp? Profitați de posibilitatea de prelungire cu 10 zile cu doar 100 lei și nu vă faceți griji cu privire la penalitățile de întârziere.

Puteți completa cererea de împrumut și ziua și noaptea pe site-ul companiei.

Dezavantaje

Creditarea la Credit 7 are un număr de dezavantaje relative:

 • Credit 7 oferă credite pe termen scurt de până la 30 de zile.
 • Împrumutul poate fi acordat pentru o sumă care nu depășește 3000 lei.
 • Doar cetățenii români cu vârsta cuprinsă între 20 și 80 de ani pot obține un credit.

Rata dobânzii în IFM este de obicei mai mare decât în bănci, însă pentru o perioadă scurtă de creditare această diferență nu poate afecta în mod semnificativ bugetul debitorului.

Documentele necesare pentru a obține credit de la Credit 7

Pentru a depune cererea de împrumut, trebuie să prezentați un pachet minim de documente:

 • buletinul, pașaportul sau permisul de conducere;
 • selfie cu documentul în mână (fotografia și datele trebuie să fie clare și lizibile);
 • adeverință privind cel mai recent venit primit.

Compania examinează cererile de împrumut fără dovada sursei de venit, însă astfel de decizii sunt luate în mod individual.

Cum să depun cererea pentru a obține credit la Credit 7

Procedura de depunere a cererii pentru împrumut este ușoară și rapidă. Durează câteva minute să specificați suma, să alegeți perioada și să completați o înregistrare rapidă folosind numărul de telefon.

Selectați suma împrumutului

Pe site-ul companiei este disponibil un formular de cerere. Trebuie să deplasați cursorul spre dreapta pentru a selecta suma dorită. Împrumutul minim este de 200 lei, iar cel maxim de 3000 lei. Pe măsură ce deplasați cursorul, suma crește cu 100 lei.

Alegeți perioada de creditare

Alegerea perioadei dorite de utilizare a banilor împrumutați poate fi stabilită la fel ca și suma. Este necesar să deplasați cursorul la parametrul dorit. Perioada minimă de creditare este de 5 zile, iar cea maximă de 30 de zile. Deplasarea cursorului crește perioada cu 5 zile.

Completați formularul

Clienții companiei care încă nu au un cont, trebuie să treacă printr-un proces de înregistrare rapid și ușor. În Contul personal vor fi disponibile plățile de credit, poșta internă, documentele încărcate, datele de contact, documentele etc.

După selectarea perioadei și a sumei împrumutului, trebuie să faceți clic pe ” Aplicați pentru credit “. Veți fi redirecționat către pagina cu formularul de înregistrare. În partea de sus vor fi afișate informații despre împrumut, care pot fi modificate dacă selectați din greșeală o sumă sau o perioadă nepotrivită.

Algoritmul de completare a formularului de înregistrare este următorul: 

 1. Introduceți numărul de telefon mobil;
 2. Bifați căsuța pentru a confirma că ați citit politica de confidențialitate, termenii și condițiile și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
 3. Dacă doriți să primiți buletinul informativ și lista de corespondență de marketing a companiei, bifați, de asemenea, caseta de selectare;
 4. Faceți clic pe “Continuați”.
 5. Confirmați numărul de telefon cu ajutorul codului care vă va fi trimis prin SMS.

Cât de repede va fi aprobată cererea mea de împrumut?

Angajații Credit 7 examinează cererea și raportează rapid rezultatul, deoarece viteza de acordare a creditului este unul dintre principalele avantaje ale companiei. De regulă, clienții nu așteaptă mai mult de 20 de minute pentru un răspuns.

Cum pot obține bani de credit?

Compania oferă trei modalități de a obține fonduri de credit, astfel încât clienții au posibilitatea de a alege cea mai bună opțiune pentru ei înșiși.

Pe cardul bancar

Pentru a obține un împrumut pe card, trebuie să vă deschideți un card la orice instituție bancară și să furnizați detaliile la momentul solicitării creditului. Dacă aveți un card bancar valabil, nu este nevoie să deschideți unul nou.

În contul bancar

Asemănătoare cu opțiunea anterioară, dar cu diferența că este necesar să se precizeze numărul contului bancar în care clientul companiei dorește să primească fonduri de credit.

În numerar

Dacă doriți să obțineți un credit în numerar, trebuie doar să indicați această metodă în momentul depunerii cererii și apoi să vizitați una dintre sucursalele BCR (Banca Comercială Română). Adresați-vă la casierie și primiți banii după numărul contractului de credit.

Care este rata dobânzii la un credit de la Credit 7

Compania are o rată fixă a dobânzii de 1,29% pe zi, dar există condiții speciale de împrumut pentru clienții noi care folosesc această opțiune pentru prima dată.

Pentru client nou

La un împrumut cu o perioadă de 15 zile și în cazul de rambursarea la timp, rata dobânzii va fi de 0%, iar la un împrumut cu o perioadă de 30 de zile, veți beneficia de o reducere de 50%.

Exemplu: primul credit este de 1000 lei

Să presupunem că clientul a obținut un împrumut de 1000 lei pentru 15 zile. Dacă el îl rambursează în termenul stabilit, suma de rambursare a împrumutului va fi de 1000 lei.

 

În cazul în care aceștia 1000 lei au fost acordați pentru 30 de zile, suma de rambursare va fi de 1116,27 lei. Costul utilizării creditului pentru 30 de zile este de 232,55 lei (30 x 7,75). Cu reducerea de 50%, suma de 232,55 lei se înjumătățește, deci trebuie să returnați 116,27 lei plus 1000 lei luați în credit.

Pentru împrumuturi repetate

Clienților care au luat anterior un împrumut de la orice organizație a Grupului Aventus li se oferă condiții standard cu o rată fixă a dobânzii.

Exemplu: creditul repetat este de 1000 lei

De exemplu, clientul a luat un împrumut de 1000 lei pentru 30 de zile la o rată fixă de 1,29% pe zi. Costul serviciului pentru o perioadă de 30 de zile este de 232,55 lei. Suma de rambursare a creditului va fi de 1232,55 lei.

Cum se rambursează creditul la Credit 7

Compania oferă posibilitatea de a rambursa creditul prin debitare automată, prin plată făcută din Contul personal, prin transfer bancar, prin plată la casieria sau la terminalul de plată din sucursalele BCR.

Contul personal de pe site-ul Credit 7

Autorizați-vă pe site-ul companiei și accesați contul personal, unde este disponibilă opțiunea de plată. Transferați suma necesară în contul de rambursare a împrumutului. Opțiunea este absolut gratuită, fără comisioane de tranzacție.

Prin transfer bancar

La orice sucursală a băncii în care aveți un cont sau prin intermediul serviciilor bancare online, utilizând numărul din contractul de împrumut, transferați suma necesară pentru rambursarea împrumutului și pentru plata serviciilor de utilizare a acestuia.

Terminale de plată sau casierie BCR

Vizitați orice sucursală BCR și folosiți numărul de contract pentru a efectua rambursarea creditului prin intermediul unui terminal de plată. De asemenea, puteți efectua depuneri de fonduri prin intermediul casieriei.

Rambursarea automată de pe cardul personal

În Contul personal de pe site-ul Credit 7, clienții au opțiunea de a configura automat debitarea creditului și a dobânzii pentru utilizarea acestuia. Activați această opțiune și banii vor fi decontați din cont la momentul potrivit. Trebuie doar să vă asigurați că aveți suficienți bani disponibili pentru a rambursa împrumutul.

Prelungirea termenului de rambursare a creditului în Credit 7

Dacă vă aflați în situația în care nu reușiți să rambursați creditul la timp, compania vă oferă prelungirea acestuia cu 10 zile cu doar 100 lei. Acest lucru vă va ajuta să nu vă afectați istoricul de credit și, de asemenea, să nu plătiți penalități de întârziere.

Pentru a prelungi termenul, trebuie doar să activați opțiunea prin plata a 100 lei. Puteți depune fonduri în unul dintre următoarele moduri:

 • Din Contul personal de pe site-ul companiei (fără comisioane);
 • La sucursalele BCR, prin intermediul terminalelor de plată, pe baza numărului de contract de credit;
 • Prin online banking, prin transferarea sumei necesare din Contul personal al băncii unde aveți deschis un cont curent. În scopul plății trebuie să specificați numărul contractului de credit.

Compania nu percepe comisioane pentru transferurile de bani, însă trebuie remarcat faptul că băncile emitente pot reține comisioanele de tranzacție în conformitate cu regulamentele interne și condițiile lor de prestare a serviciilor.

Ce se întâmplă dacă nu rambursați împrumutul la timp?

Compania Credit 7 este cât se poate de loială clienților săi, de aceea percepe plata la utilizarea fondurilor de credit, nu pentru întreaga perioadă de rambursare. Aceasta înseamnă că nu se percep comisioane în caz de rambursare anticipată.

Aceeași regulă este valabilă și în cazul în care debitorul nu reușește să ramburseze împrumutul la termenul stabilit. Pentru fiecare zi de întârziere, se va percepe o penalitate egală cu rata dobânzii curente de 1,29%. Suma necesară pentru rambursarea împrumutului va fi recalculată zilnic – la suma împrumutului și la dobândă se va adăuga și o penalizare.

Suma totală a penalităților nu poate fi mai mare decât suma împrumutului obținut. În cazul în care clientul nu reușește să achite împrumutul și penalitățile la creditor în termen de 30 de zile de la data scadenței, compania are dreptul de a lua măsuri drastice.

Creditorul poate rezilia unilateral contractul fără nicio formalitate sau procedură judiciară. De asemenea, clientul poate face obiectul unor măsuri de executare silită a sumei datorate creditorului, inclusiv confiscarea și vânzarea proprietății. Toate costurile legate de punerea în aplicare a acestor măsuri sunt în responsabilitatea debitorului.

Totodată, trebuie de avut în vedere faptul că întârzierea plăților, mai ales neachitarea împrumutului și a penalităților, vor duce la scăderea ratingului de credit al clientului. Va fi foarte problematic de a obține un împrumut în viitor. Organizațiile care acordă împrumuturi nu doresc să aibă de-a face cu clienți care au un istoric de credit negativ.