Credit fără venit

Suma, LEI
100 LEI
15000 LEI
Termen
Selectați zile
toate ofertele
1 lună
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
1 an
2 ani
5 ani
Creșteți șansele de a obține un împrumut la 98%
Trebuie doar să completați mai mult de 2 cereri!
Cea mai bună alegere!
Suma maximă
până la 3000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 2 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 364 zile
Suma maximă
până la 5000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 5.65%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 61 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile

Avantajele noastre

icon-fast
Rapid
Poți obține un împrumut online în 5-10 minute, din confortul casei tale!
icon-safe
Siguranță
Toate tranzacțiile financiare și datele clienților sunt securizate
icon-convenient
Simplu
Fără cozi sau birocrație – tot ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut este internetul și un card bancar

Credit fără adeverință de venit este un serviciu financiar care se acordă împrumutaților fără necesitatea de a face confirmarea stării lor financiare prin prezentarea salariului sau a altor documente. Pentru a obține acest împrumut, clientul trebuie doar să furnizeze numărul de telefon activ, adresa de e-mail valabilă și fotografia actului de identitate.

De ce oamenii aleg împrumuturi fără adeverință de venit?

Creditul fără adeverință de venit este popular din mai multe motive:

 1. Confortul și viteza de obținere. Pentru a obține creditul, nu trebuie să strângeți un pachet de documente care este de obicei cerut de instituțiile bancare. Condițiile flexibile și simplificate ale majorității IFN-uri atrag atenția clienților tocmai datorită vitezei de furnizare a serviciilor și a simplității acestora.
 2. Accesibilitate pentru un număr mare de împrumutați. Împrumutatul poate lucra neoficial, poate fi un freelancer sau un antreprenor individual, un pensionar etc. Deseori, aceste persoane nu pot obține servicii și facilități adecvate de la companiile financiare tradiționale, așa că aleg instituțiile de microfinanțare.

În general, toată procedura este redusă la minimum, ceea ce este deosebit de important în situațiile în care trebuie să rezolvați imediat dificultățile financiare.

Pentru cine este acest tip de împrumut?

Împrumutul fără adeverință de venit este potrivit pentru studenți, pensionari, persoane fizice, șomeri temporari – pentru toți cei care nu își pot confirma oficial nivelul de venit în momentul de față.

Împrumutul fără venit poate fi util și în următoarele cazuri:

 1. Pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute. Fiecare se poate confrunta în viață cu probleme neplăcute și neașteptate care trebuie rezolvate imediat. De exemplu, dacă aveți nevoie urgentă de bani pentru a vă repara autoturismul, pentru un tratament medical etc., vă puteți adresa unei IFN.
 2. Pentru a cumpăra bunuri sau servicii. Nu oricine își poate permite să facă cumpărături costisitoare. De exemplu, dacă vreți să cumpărați un televizor, un telefon mobil nou sau să călătoriți, probabil că salariul mediu nu va ajunge. La fel și cu plata pentru studii – creditul fără adeverință de venit vă poate ajuta să acoperiți cheltuielile importante.

Important este să alegeți condițiile de împrumut care sunt accesibile pentru dumneavoastră.

Cum de obținut un împrumut dovada veniturilor?

Principalele cerințe pentru împrumutat:

 • cetățenia română;
 • vârsta de la 19 la 80 de ani;
 • un număr de telefon activ;
 • o adresă de e-mail valabilă.

Unele IFN-uri pot impune cerințe suplimentare pentru clienții lor, de exemplu, să aibă un domiciliu stabil, să lucreze cel puțin 6 luni sau să aibă un istoric de credit pozitiv.

Pașii pentru a obține un împrumut online

Solicitarea unui credit doar cu buletinul fără adeverință de salariu este un proces simplu. Urmați următorii pași pentru a primi banii:

 • alegeți IFN care oferă un credit fără adeverință de venit;
 • accesați site-ul instituției de microfinanțare și faceți clic pe butonul “Obțineți împrumut”;
 • completați cererea de credit indicând datele dumneavoastră personale, informațiile de contact și suma împrumutului;
 • încărcați documentele solicitate;
 • alegeți metoda de primire a banilor;
 • plătiți comisionul de împrumut, după caz;
 • semnați contractul de împrumut.

După care veți primi suma necesară în contul dumneavoastră.

Comparația ofertelor de la diferite IFN-uri

Înainte de a solicita un credit fără venit, este recomandat să comparați ofertele de la diferite companii. Acest lucru vă va ajuta să alegeți cea mai bună ofertă.

La evaluarea condițiilor trebuie luați în considerare următorii factori:

 1. Suma împrumutului. Dacă vă adresați pentru prima dată unei instituții de microfinanțare, costul împrumutului rapid online poate fi între 100 și 15000 de lei. În funcție de compania pe care o alegeți, această sumă poate varia.
 2. Perioada de creditare. Decideți pentru ce perioadă de timp aveți nevoie de bani. IFN-urile oferă împrumuturi pe diferite perioade: de la 5 până la 30 de zile pentru împrumuturile mici și până la 2-5 ani pentru împrumuturile mari.
 3. Rata dobânzii este principalul factor care influențează valoarea plății excedentare a împrumutului. IFN-urile oferă dobânzi de la 0,01%.
 4. Comisioane de procesare a creditului. Unele organizații percep un comision pentru procesare. Comisionul poate varia între 0 și 3% din valoarea împrumutului.
 5. Costurile suplimentare, de exemplu, prezența sau absența penalităților pentru rambursarea anticipată a împrumutului sau posibilitatea de prelungire a împrumutului.

Cum să comparați ofertele de la IFN-uri?

Există două metode simple:

 1. Compararea pe site-ul IFN-ului. Majoritatea organizațiilor au pe site-urile lor secțiuni unde puteți compara condițiile de împrumut. Aceste secțiuni conțin, de obicei, principalii parametri ai împrumuturilor, precum suma, perioada, rata dobânzii și comisionul de procesare. Puteți găsi informații pe pagina principală sau contacta organizația prin telefon.
 2. Compararea pe site-uri specializate. Există site-uri specializate care vă permit să comparați ofertele de la diferite IFN-uri, de exemplu, https://onlinecredite.ro/. Pe astfel de site-uri puteți compara, de obicei, o gamă mai largă de parametri de creditare decât pe site-urile oficiale ale IFN-urilor.

Pentru a alege cea mai potrivită ofertă, trebuie să comparați condițiile după toți parametrii care sunt importanți pentru dumneavoastră. Acordați atenție recenziilor online – să vedeți dacă sunt plângeri cu privire la servicii sau plăți ascunse.

 • Dacă luați un împrumut pentru o sumă mică și pentru o perioadă scurtă de timp, trebuie să atrageți atenția asupra dobânzii. 
 • Dacă aveți nevoie de o sumă mai mare pentru o perioadă mai lungă de timp, trebuie să luați în considerare și alte condiții ale creditului, cum ar fi comisionul de procesare și existența penalităților pentru rambursarea anticipată.

Să nu vă mulțumiți cu prima ofertă pe care o vedeți. Luați o decizie în cunoștință de cauză, pe baza informațiilor pe care le-ați adunat și a posibilităților dumneavoastră financiare.

 

Partenerii noștri

Credit7

Credit 7 este o instituție nebancară, care face parte din grupul financiar Aventus Group și este specializată în acordarea de credite în România. Puteți obține un împrumut de la această companie în 7 minute, cu un minim de documente și fără a vă părăsi casa. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care nu sunt pregătiți să adune un pachet impresionant de documente și să aștepte 2-3 zile pentru a lua un împrumut de la o bancă, precum și pentru clienții cu un istoric de credit negativ.

Telefon
0310057777
Adresa
mun. Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D, etaj 7, sectorul 6
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 10:00 – 14:00; Duminică 10:00 – 14:00

CreditPrime

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Telefon
0316 400 600
Adresa
Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București

Hora Credit

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Telefon
0318181818
Adresa
Splaiul Unirii, Nr. 16, Clădirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 17:30; Duminică 09:00 – 17:30

Viva Credit

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul.

Telefon
0213030080
Adresa
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
Program de lucru
Luni – Vineri 08:30 – 20:00; Sâmbătă – Duminică 09:00 – 17:00