Credit pentru studenți

Suma, LEI
100 LEI
15000 LEI
Termen
Selectați zile
toate ofertele
1 lună
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
1 an
2 ani
5 ani
Creșteți șansele de a obține un împrumut la 98%
Trebuie doar să completați mai mult de 2 cereri!
Cea mai bună alegere!
Suma maximă
până la 3000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 2 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 364 zile
Suma maximă
până la 5000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 5.65%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 61 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile

Avantajele noastre

icon-fast
Rapid
Poți obține un împrumut online în 5-10 minute, din confortul casei tale!
icon-safe
Siguranță
Toate tranzacțiile financiare și datele clienților sunt securizate
icon-convenient
Simplu
Fără cozi sau birocrație – tot ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut este internetul și un card bancar

Nevoia urgentă de bani poate apărea în orice moment – din păcate, nimeni nu este protejat de acest lucru. Însă, această problemă poate fi rezolvată cu ușurință prin creditul rapid pentru studii.

De ce studenții pot avea nevoie de împrumuturi?

Viața de studenție este adesea plină de probleme financiare, precum bursele întârziate sau cheltuielile de cazare. Studenții pot avea, de asemenea, bani insuficienți până la următoarele plăți. Aici intervine un împrumut rapid în ajutor. Creditul pentru studenți urgent va ajuta în situații precum:

 • taxe de școlarizare
 • achiziționarea de materiale și echipamente educaționale scumpe
 • cheltuieli pentru nevoile zilnice sau pentru dezvoltarea profesională
 • plata datoriilor

De asemenea, apar costuri de transport. De exemplu, studenții din afara orașului trebuie să ajungă la instituția de învățământ, iar dacă bursele sau alte plăți întârzie, este extrem de dificil de rezolvat problema fără un sprijin financiar urgent. Dar împrumutul va ajuta la rezolvarea situației.

Tipuri de împrumuturi disponibile pentru studenți

Dacă vă adresați băncilor, probabilitatea de a obține un credit pentru studenți urgent este redusă, deoarece pentru un împrumut de la astfel de instituții este necesar să aveți un venit de bază. Băncile nu clasifică întotdeauna bursa ca fiind un venit și, prin urmare, pot refuza să acorde împrumuturi sau pot oferi condiții dure. În acest caz, în loc de bănci, vă puteți adresa IFN-urilor.

Credite educaționale

Principiul de bază al împrumutului pentru studenți constă în asigurarea finanțării pentru educație. Studenții beneficiază de o amânare a rambursării împrumuturilor până la absolvire, ceea ce le permite să se concentreze asupra educației lor.

Împrumuturi personale pentru studenți

Deseori, studenții au de ales între studii și servici pentru a-și acoperi cheltuielile. Și studenții aleg să lucreze, ceea ce afectează calitatea învățământului. Opțiunea alternativă pentru student este să ia un împrumut de la IFM, care îi va permite să se concentreze asupra educației sale.

Împrumuturi pentru nevoi de uz casnic

Din cauza lipsei unui venit regulat, studenților le este dificil să obțină sprijin financiar pentru nevoile de uz casnic. Însă, împrumutul de la o IFN poate rezolva această problemă. Pe OnlineCredite.Ro studenții pot găsi credite pentru studenți la condiții avantajoase.

Sfaturi pentru alegerea IFN-ului pentru obținerea creditului pentru studenți

împrumut pentru studenți este un pas serios, deoarece orice întârziere este însoțită de o deteriorare a istoricului de credit. Prin urmare, primul pas în alegerea unei IFN pentru un credit pentru studenți este evaluarea dobânzii, a plății lunare. Contribuțiile trebuie să fie proporționale cu veniturile, astfel încât plata dobânzilor să nu “mănânce” toată bursa.

De asemenea, înainte de a lua un credit pentru studii de la o IFN, trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:

 • prelungirea. Deseori apar probleme cu plata împrumutului, de aceea este important ca IFN-ul să ofere posibilitatea de a prelungi contractul de împrumut.
 • prezența unor plăți ascunse. Unele instituții de finanțare nebancară ascund comisioanele și dobânzile suplimentare. Înainte de a semna contractul, este important să studiați fiecare rând, în special textul scris cu litere mici
 • termenul minim și maxim de rambursare. Dacă împrumutul este mare, este logic să îl împărțiți într-un număr mai mare de plăți. Totuși, nu toate IFNM-urile oferă posibilitatea de a lua împrumuturi pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru a analiza piața de IFN înainte de a alege o companie, puteți utiliza platforma OnlineCredite.Ro. Acesta conține IFN-uri actuale cu informații detaliate privind condițiile de împrumut.

Cum se poate obține un împrumut pentru studenți

Spre deosebire de împrumuturile bancare, obținerea unui împrumut de la IFNM este mai simplă și mai rapidă. Puteți solicita împrumutul pentru suma necesară online, prin intermediul website-ului sau al aplicației mobile. Cu toate acestea, trebuie verificat în prealabil dacă împrumutatul îndeplinește cerințele organizației de creditare.

 Cerințele creditorilor față de studenți

Fiecare IFN are diferite condiții de cooperare. Însă, există o serie de condiții care sunt de bază la toate IFN-urile:

 • cetățenie română
 • vârsta minimă a împrumutatului între 20 și 80 de ani
 • venit permanent obligatoriu (se ia în considerare și bursa)
 • număr de telefon mobil românesc
 • e-mail disponibil.

Pentru a primi banii veți avea nevoie de un card emis de o bancă din România.

Ghid pas cu pas pentru depunerea cererii de credit online

Alegeți o IFN potrivită prin intermediul OnlineCredite.Ro. După vizitarea site-ului cu IFN-uri, folosiți calculatorul de credit:

 • selectați suma de împrumut necesară. Majoritatea IFN-urilor oferă un împrumut de minimum 100 și până la 15 mii de lei;
 • specificați durata împrumutului;
 • faceți clic pe butonul ” Aplicați”;
 • acum trebuie să vă creați un cont personal în organizația de microfinanțare;
 • apoi introduceți numărul de telefon și atașați fotografiile documentelor;
 • termenul de aprobare a cererii depinde de volumul de lucru al instituției financiare nebancare, dar de obicei nu durează mai mult de 10 minute.

Studenții pot obține un împrumut pentru studenți în condiții confortabile. Pentru a avea o cooperare favorabilă cu IFN, merită să luați în considerare toate nuanțele de mai sus, și apoi nu vor exista probleme cu rambursarea creditelor.

 

Partenerii noștri

Credit7

Credit 7 este o instituție nebancară, care face parte din grupul financiar Aventus Group și este specializată în acordarea de credite în România. Puteți obține un împrumut de la această companie în 7 minute, cu un minim de documente și fără a vă părăsi casa. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care nu sunt pregătiți să adune un pachet impresionant de documente și să aștepte 2-3 zile pentru a lua un împrumut de la o bancă, precum și pentru clienții cu un istoric de credit negativ.

Telefon
0310057777
Adresa
mun. Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D, etaj 7, sectorul 6
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 10:00 – 14:00; Duminică 10:00 – 14:00

CreditPrime

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Telefon
0316 400 600
Adresa
Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București

Hora Credit

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Telefon
0318181818
Adresa
Splaiul Unirii, Nr. 16, Clădirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 17:30; Duminică 09:00 – 17:30

Viva Credit

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul.

Telefon
0213030080
Adresa
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
Program de lucru
Luni – Vineri 08:30 – 20:00; Sâmbătă – Duminică 09:00 – 17:00