Credit cu istoric negativ

Suma, LEI
100 LEI
15000 LEI
Termen
Selectați zile
toate ofertele
1 lună
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
1 an
2 ani
5 ani
Creșteți șansele de a obține un împrumut la 98%
Trebuie doar să completați mai mult de 2 cereri!
Cea mai bună alegere!
Suma maximă
până la 3000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 2 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 364 zile
Suma maximă
până la 5000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 5.65%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 61 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile

Avantajele noastre

icon-fast
Rapid
Poți obține un împrumut online în 5-10 minute, din confortul casei tale!
icon-safe
Siguranță
Toate tranzacțiile financiare și datele clienților sunt securizate
icon-convenient
Simplu
Fără cozi sau birocrație – tot ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut este internetul și un card bancar

În timpul examinării cererii de împrumut, instituțiile de creditare acordă atenție istoricului de credit al clientului. Această informație ajută la determinarea nivelului de încredere al solicitantului și la luarea deciziei de acordare sau de refuz. Poate fi greu să obțineți un credit cu istoric negativ, însă acest lucru este posibil dacă vă adresați unei IFM.

Ce este istoricul de credit?

Istoricul de credit reprezintă informații despre toate împrumuturile obținute de clienții băncilor și IFM, precum și detaliile privind rambursările acestora. Toate instituțiile de credit trimit astfel de informații către Biroul de istorie a creditelor.

Ce date stochează biroul de istorie a creditelor și pentru cât timp?

Termenul de stocare a informațiilor despre împrumutați în Birou este de 10 ani. Biroul de istorie a creditelor stochează următoarele categorii de date:

 • Informații despre clienții instituțiilor de credit: numele, prenumele, data și locul nașterii, seria și numărul pașaportului, adresa de înregistrare, numărul de telefon, e-mail.
 • Date detaliate privind toate împrumuturile, cu suma, graficele de rambursare și plățile întârziate.
 • Când și unde debitorul a depus cererea de împrumut, aprobările și refuzurile, precum și motivele pentru care a fost refuzat împrumutul.
 • Informațiile despre instituțiile de credit, istoricul cererilor acestora cu privire la ratingurile de credit ale debitorilor.

Pe lângă datele privind creditele și debitorii, Biroul poate stoca și alte informații, cum ar fi restanțele la utilități, plățile pentru pensia alimentară și istoricul fiscal.

Cum să vă îmbunătățiți istoricul de credit?

Încercați să solicitați un credit pentru nevoi personale cu istoric negativ la IFM, care au cerințe mai mici pentru împrumutați decât băncile. Depuneți mai multe cereri la diferite organizații pentru a vă spori șansele.

Mai întâi, luați un împrumut mic pentru o perioadă scurtă de timp și numaidecât rambursați-l la timp. Există opțiuni de creditare cu beneficii, când nu va trebui să plătiți dobândă pentru utilizarea fondurilor de credit. De exemplu, compania Credit 7 acordă împrumuturi clienților noi pentru o perioadă de până la 15 zile cu o dobândă zero pe an.

Ce companii acordă credite cu istoric de credit negativ?

Nu veți reuși să obțineți un împrumut cu istoric negativ de la o bancă, de aceea singura soluție este să vă adresați la IFM. Astfel de organizații sunt mai loiale față de clienții lor și nu impun cerințe atât de ridicate. A obține un credit pentru nevoi personale cu istoric negativ în astfel de organizații este mai ușor, iar pentru procesare nu e nevoie de mult timp – cererile se procesează rapid, și banii se plătesc în aceeași zi.

Cum să alegeți IFN pentru obținerea împrumutului cu istoric de credit negativ

Comparați condițiile de creditare ale diferitelor organizații nebancare pe Onlinecredit.ro și alegeți-o pe aceea care se potrivește cerințelor, sumei împrumutului și termenelor dorite. Acordați atenție dobânzii, metodelor și condițiilor de rambursare a împrumutului.

Cine poate obține un credit cu istoric de credit negativ?

Orice client care îndeplinește cerințele generale poate obține credite nebancare cu istoric negativ. Nu există garanții că împrumutul va fi aprobat în cazul unor întârzieri serioase sau al unor situații care duc la litigii. Totuși, dacă încălcările nu au fost grave, posibilitatea de a obține un credit online cu istoric negativ este ridicată.

Cerințe pentru debitori

Pentru a solicita un credit cu istoric negativ, cerințele la IFM sunt aceleași ca și pentru ceilalți clienți:

 • cetățenie română
 • vârsta de la 20 la 80 de ani
 • prezența sursei de venit regulat
 • număr de telefon mobil
 • adresă de e-mail valabilă

Pentru clienții care doresc să primească bani în contul lor de card, trebuie să aibă un card valabil emis de orice bancă din România.

Documente necesare

Pentru a obține un credit cu istoric negativ, trebuie să furnizați următoarele documente:

 • carte de identitate
 • confirmarea sursei permanente de venit (adeverință de salariu/pensie, extras de cont bancar, adeverință de la locul de muncă/studii etc.)

În funcție de organizație, este posibil să trebuiască să încărcați și un selfie cu buletinul dumneavoastră. Unele companii au cerințe față de adeverințele de venit – să fie prezentate informații pentru ultimele trei luni. La altele IFM-uri, cum ar fi Credit 7, pentru a obține un credit cu istoric negativ este suficient să prezentați o confirmare a venitului pentru ultima lună.

 

Partenerii noștri

Credit7

Credit 7 este o instituție nebancară, care face parte din grupul financiar Aventus Group și este specializată în acordarea de credite în România. Puteți obține un împrumut de la această companie în 7 minute, cu un minim de documente și fără a vă părăsi casa. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care nu sunt pregătiți să adune un pachet impresionant de documente și să aștepte 2-3 zile pentru a lua un împrumut de la o bancă, precum și pentru clienții cu un istoric de credit negativ.

Telefon
0310057777
Adresa
mun. Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D, etaj 7, sectorul 6
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 10:00 – 14:00; Duminică 10:00 – 14:00

CreditPrime

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Telefon
0316 400 600
Adresa
Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București

Hora Credit

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Telefon
0318181818
Adresa
Splaiul Unirii, Nr. 16, Clădirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 17:30; Duminică 09:00 – 17:30

Viva Credit

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul.

Telefon
0213030080
Adresa
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
Program de lucru
Luni – Vineri 08:30 – 20:00; Sâmbătă – Duminică 09:00 – 17:00