Credit până la salariu

Suma, LEI
100 LEI
15000 LEI
Termen
Selectați zile
toate ofertele
1 lună
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
1 an
2 ani
5 ani
Creșteți șansele de a obține un împrumut la 98%
Trebuie doar să completați mai mult de 2 cereri!
Cea mai bună alegere!
Suma maximă
până la 3000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 2 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 364 zile
Suma maximă
până la 5000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 5.65%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 61 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile

Avantajele noastre

icon-fast
Rapid
Poți obține un împrumut online în 5-10 minute, din confortul casei tale!
icon-safe
Siguranță
Toate tranzacțiile financiare și datele clienților sunt securizate
icon-convenient
Simplu
Fără cozi sau birocrație – tot ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut este internetul și un card bancar

Сredit pana la salariu este o soluție financiară pe termen scurt care permite împrumutaților să primească sume mici de bani pentru a-și acoperi nevoile urgente până la următoarea plată a salariului. În România, acest tip de împrumut este de obicei oferit de Instituțiile Financiare Nebancare (IFN), care oferă condiții flexibile și procesare rapidă.

Ce este un împrumut până la salariu și cum funcționează? 

Împrumut pana la salariu – este un împrumut pe termen scurt care se emite pentru o perioadă de până la 30 de zile și constă de obicei dintr-o sumă mică, de la 100 la 2000 de lei. Acest tip de împrumut poate fi folositor pentru rezolvarea unor probleme financiare neprevăzute, cum ar fi:

 • reparații auto urgente;
 • asistență medicală urgentă;
 • plata utilităților;
 • cumpărături necesare.

Împrumutul până la salariu se acordă online sau la biroul IFN (instituție financiară nebancară).

Beneficiile împrumutului până la salariu 

Soluție rapidă la problemele financiare temporare

Unul dintre principalele avantaje ale unui astfel de împrumut este posibilitatea de a obține un împrumut online, fără a ieși din casă. Cererea se procesează timp de câteva minute, iar banii se transferă pe card imediat după aprobarea cererii.

Simplitatea procesării

Majoritatea IFN-urilor oferă cereri online care pot fi completate în câteva minute. Acest lucru face ca împrumutul să devină o opțiune convenabilă pentru un număr mare de împrumutați, indiferent de locul în care se află aceștia. Acest tip de împrumut este disponibil și pentru persoanele cu un istoric de credit slab.

Pentru a obține bani pana la salariu, nu aveți nevoie de garanți sau garanții, ci doar de pașaport, cod personal și adeverință de venit.

Cum să alegeți un IFN pentru un împrumut până la salariu?

Înainte de a lua credit online pana la salariu, este important să comparați ofertele diferitelor IFN-uri. Acordați atenție: 

 1. Ratei dobânzii: Dobânda poate fi destul de mare, de aceea este important să comparați ofertele diferitelor IFN-uri pentru a găsi cea mai avantajoasă ofertă.
 2. Comisioanelor: Unele IFN percep comisioane suplimentare pentru procesarea și gestionarea creditelor.
 3. Termenului împrumutului: Termenul unui împrumut mic este de obicei de până la 30 de zile, însă unele IFN-uri oferă împrumut pana la salariu pentru un termen mai lung.
 4. Sumei creditului: Valoarea maximă a creditului poate varia în funcție de IFN, de obicei de la 100 la 15000 lei.
 5. Recenziilor clienților: La fel de important este să citiți recenziile și experiențele altor clienți legate de lucrul cu IFN, ceea ce vă poate oferi informații valoroase despre calitatea serviciilor și fiabilitatea instituției.
 6. Condițiilor de rambursare a datoriei: se recomandă verificarea condițiilor de rambursare a creditului pana la salariu, inclusiv posibilele penalizări pentru întârzieri de plată și condițiile de rambursare anticipată. Alegerea IFN-ului potrivit și citirea cu atenție a condițiilor de împrumut vă pot ajuta să evitați cheltuielile nejustificate.

Țineți minte: Împrumutul până la salariu este o soluție pe termen scurt pentru cheltuieli neprevăzute. Nu îl utilizați pentru a rambursa alte împrumuturi sau pentru achiziții pe termen lung.

Cum se poate solicita un împrumut pana la salariu

Procesul de solicitare a unui împrumut este destul de simplu: clientul depune o cerere, de obicei online, furnizând informații personale și financiare de bază. IFN evaluează cererea, inclusiv verifică istoricul de credit și situația financiară actuală a solicitantului.

În cazul în care decizia este pozitivă, fondurile se transferă în contul bancar al împrumutatului foarte repede – câteodată în câteva ore.

Acordați atenție:

 • credit pana la salariu poate fi costisitor dacă aveți un istoric de credit prost;
 • este important să rambursați datoria la timp pentru a evita dobânzile penalizatoare ridicate;
 • este important să rambursați datoria la timp pentru a evita dobânzile penalizatoare ridicate;

Cine poate obține un împrumut până la salariu?

Împrumuturile de la IFN pot obține persoanele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Cetățenie română.
 • Vârsta între 20 și 80 de ani.
 • Existența unei surse stabile de venit, cum ar fi o bursă, o pensie, un salariu, un venit din afaceri etc.
 • Număr de telefon mobil activ.
 • E-mail activ.

Dacă se utilizează în mod responsabil, împrumutul până la salariu poate fi un instrument util pentru a rezolva orice problemă financiară.

 

Partenerii noștri

Credit7

Credit 7 este o instituție nebancară, care face parte din grupul financiar Aventus Group și este specializată în acordarea de credite în România. Puteți obține un împrumut de la această companie în 7 minute, cu un minim de documente și fără a vă părăsi casa. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care nu sunt pregătiți să adune un pachet impresionant de documente și să aștepte 2-3 zile pentru a lua un împrumut de la o bancă, precum și pentru clienții cu un istoric de credit negativ.

Telefon
0310057777
Adresa
mun. Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D, etaj 7, sectorul 6
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 10:00 – 14:00; Duminică 10:00 – 14:00

CreditPrime

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Telefon
0316 400 600
Adresa
Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București

Hora Credit

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Telefon
0318181818
Adresa
Splaiul Unirii, Nr. 16, Clădirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 17:30; Duminică 09:00 – 17:30

Viva Credit

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul.

Telefon
0213030080
Adresa
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
Program de lucru
Luni – Vineri 08:30 – 20:00; Sâmbătă – Duminică 09:00 – 17:00

Viaconto

Viaconto este o companie care vine în ajutorul celor care au nevoie de un împrumut rapid. Puteți aplica pentru credit fără să ieșiți din casă, iar procesarea cererii nu va dura mai mult de 15 minute. Compania oferă condiții confortabile pentru deschiderea liniei de credit fără a vizita biroul și fără a aștepta mult timp pentru procesarea cererii, așa cum se întâmplă în cazul creditelor bancare.

Telefon
0312295849
Adresa
Calea Moșilor 21, etaj 2, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 18:00; Sâmbătă – Duminică – Liber

Ocean Credit

Ocean Credit este o instituție de microfinanțare care oferă împrumuturi de urgență în cele mai simple condiții. Cererile se depun online și sunt revizuite în opt minute. Vă va fi suficient să aveți la dumneavoastră doar cartea de identitate, și nu va fi necesar să prezentați o documentație extinsă, ca în cazul împrumuturilor bancare.

Adresa
Bucharest, District 1, Calea Floreasca Nr. 112, Et. 2
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Cashtero

Aveți nevoie de bani urgent fără să vă loviți de birocrație și durata mare de așteptare ca la bănci? Soluția este să apelați la Cashtero – un serviciu online gratuit de creditare a populației. Puteți obține un împrumut în sumă de până la 10 000 lei fără deplasarea fizică la sediu chiar în ziua depunerii cererii și cu un set minim de acte.

AXI Card

AXI Card este o soluție financiară accesibilă tuturor. Principala caracteristică a AXI Finance este dorința de a-i ajuta chiar și pe cei care au probleme cu istoricul de credit. Aici puteți obține o gamă largă de servicii și produse orientate spre nevoile clienților, partenerilor și angajaților. Nu se percep comisioane pentru emiterea, deservirea sau utilizarea cardului de credit.

Telefon
0319033
Adresa
Bld. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Hermes Business Campus – Clădirea C, etaj 6, sector 2, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 18:00

Credius

Credius este o organizație nebancară specializată în împrumuturi rapide. Această companie se numără printre primele 5 instituții financiare care acordă credite online în regim simplificat. Pentru a obține un împrumut de la Credius, aveți nevoie de un minim de documente și de cinci minute – timpul de care au nevoie angajații organizației pentru a adopta decizia.

Telefon
031 9005
Adresa
Bucuresti, sector 1, str Av. Popisteanu, nr 54A, Expo Business Park, etaj 1
Program de lucru
Luni – Vineri 08:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 17:30; Duminică – Liber

Credit Fix

Instituția de creditare nebancară Credit Fix lucrează cu persoane fizice și juridice. Compania oferă împrumuturi rapide pe termen scurt încă din anul 2015. Mii de clienți apelează în fiecare lună la serviciile instituției financiare nebancare. IFM este oficial înregistrată și autorizată, ceea ce asigură legalitatea creditării. Reprezentanța juridică a companiei se află în București.

Telefon
0374475000
Adresa
mun. Bucuresti, Str. Cuza Voda Nr. 90, Etaj , Sector 4
Program de lucru
Luni – Vineri 08:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 14:00

MAI MAI Credit

MAI MAI Credit este o instituție financiară nebancară care oferă servicii de creditare pentru persoane fizice și juridice. IFN este înregistrată în registrul special al Băncii Naționale a României și are 100% capital românesc, având ca scop acordarea de sprijin financiar prin creditare. Sediul central al companiei se află în București. MAI MAI Credit are licență oficială, ceea ce garantează legalitatea creditării și protecția în caz de probleme cu această instituție financiară.

Telefon
0314382083
Adresa
mun. Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Cladirea 24, Etaj 5, Sector 2

Ferratum Bank

Ferratum Bank se ocupă cu acordarea de credite persoanelor fizice și juridice. Compania, înființată în anul 2005, operează în 23 de țări. Peste 2 milioane de clienți din întreaga lume utilizează serviciile acestei instituții financiare. Ferratum oferă o linie de credit în valoare de până la 10 mii de Lei pentru scopuri diferite. Reprezentanța oficială a instituției se află la adresa ST Business Centre 120, Malta. Compania este pe deplin oficială – acest lucru este confirmat de licența care permite furnizarea de servicii financiare.

Telefon
0219090
Program de lucru
Luni – Vineri 09:30 – 17:30; Sâmbătă – Duminică – 09:00 – 13:00