Credit urgent

Suma, LEI
100 LEI
15000 LEI
Termen
Selectați zile
toate ofertele
1 lună
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
1 an
2 ani
5 ani
Creșteți șansele de a obține un împrumut la 98%
Trebuie doar să completați mai mult de 2 cereri!
Cea mai bună alegere!
Suma maximă
până la 3000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 15000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 2 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 364 zile
Suma maximă
până la 5000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 5.65%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 61 zile
Suma maximă
până la 4000 LEI
Dobânda
pana pe 0.19%
Termen
până la 5 ani
Suma maximă
până la 10000 LEI
Dobânda
pana pe 0%
Termen
până la 30 zile

Avantajele noastre

icon-fast
Rapid
Poți obține un împrumut online în 5-10 minute, din confortul casei tale!
icon-safe
Siguranță
Toate tranzacțiile financiare și datele clienților sunt securizate
icon-convenient
Simplu
Fără cozi sau birocrație – tot ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut este internetul și un card bancar

Sunteți în situația în care aveți nevoie urgentă de bani și nu aveți timp să strângeți documente și să așteptați mult timp pentru examinarea cererii de împrumut? Adresați-vă la IFM care acordă credit online cu cerințe și documente minime și, cel mai important, în aceeași zi!

Ce să faceți dacă aveți nevoie de bani astăzi?

Singura soluție sigură este să solicitați un credit rapid de la o instituție de microfinanțare (IFN). Trebuie doar să faceți prin câțiva pași simpli și rapizi: să alegeți compania, să completați formularul de cerere, să așteptați aprobarea creditare online și să primiți banii în unul dintre modurile disponibile ale creditorului.

Selectați una sau mai multe IFN-uri

Utilizați serviciul Onlinecreditite.ro pentru a compara condițiile de împrumut ale diferitelor IFN-uri: suma minimă și maximă a împrumutului, durata împrumutului și rata dobânzii. Informați-vă cu privire la condițiile de rambursare și la posibilitatea de a obține reduceri sau alte oferte favorabile.

Pe site-ul Onlinecreditite.ro, sunt organizații de creditare care oferă beneficii noilor clienți, cum ar fi o dobândă anuală de 0% pentru o anumită perioadă de utilizare a fondurilor de credit. De asemenea, sunt oferte cu o reducere de 50% în anumite condiții.

Completați formularul

Pe site-ul IFN pe care ați ales-o pentru a primi un credit rapid, completați formularul cu date personale, care pot varia în funcție de companie. De regulă, acestea sunt:

 • numele și prenumele
 • număr de telefon
 • e-mail
 • detaliile cardului bancar

În timpul procesului de înregistrare, unele IFM vă pot cere să încărcați imediat copiile documentelor, în timp ce altele vă pot cere să le încărcați după ce veți înregistra contul. Unele organizații au formulare mai detaliate, de exemplu, cu adresa de înregistrare a domiciliului și alte informații despre potențialul client.

Așteptați confirmarea creditului

Așteptați ca cererea dvs. de credit online să fie procesată. Acest lucru poate dura de la câteva minute până la câteva ore. Dacă toate datele sunt corecte și complete, cererea va fi procesată mai repede – în 15-20 de minute.

Condiții de depunere a cererii pentru credit urgent

Condițiile de obținere a creditelor online rapide sunt standard în toate organizațiile de microfinanțare. Pot exista mici diferențe, însă nesemnificative, în ceea ce privește vârsta solicitantului.

Cine poate obține un credit

Pot obține un credit online rapid clienții care îndeplinesc următoarele cerințe:

 • cetățenie română
 • vârsta solicitantului de la 20 la 80 de ani
 • existența sursei regulate de venit
 • e-mail valabil
 • număr de telefon mobil
 • un card bancar valabil, dacă solicitantul vrea să primească împrumut rapid în contul cardului

Dacă nu aveți o adeverință de venit, șansele de a obține împrumuturi rapide sunt încă promițătoare. De asemenea, dacă aveți un istoric de credit negativ, probabilitatea că creditul online vă va fi aprobat este mare. Important este să nu existe probleme serioase cu instituțiile de credit, să nu existe proceduri judiciare sau premergătoare procesului.

Ce documente sunt necesare

La solicitarea unui credit online, trebuie să depuneți următoarele documente:

 • copia cărții de identitate
 • document care dovedește existența unei surse de venit regulat (adeverință de salariu, extras de cont bancar, adeverință de la locul de muncă sau de studii etc.)

În funcție de organizație, în etapa depunerii documentelor pentru împrumut online, e posibil să trebuiască să încărcați o fotografie cu buletinul în mână. De asemenea, pentru obținerea creditelor rapide, cerințele pentru adeverința de venit pot fi diferite. În unele IFN-uri, creditul se oferă pe baza extrasului pentru ultima lună, în timp ce în altele, adeverința trebuie să cuprindă ultimele trei luni.

Cum pot obține bani de urgență?

Aproape toate organizațiile oferă următoarele variante pentru a obține credite rapide:

 • Transfer pe un card bancar. Aceasta este cea mai ușoară și mai rapidă opțiune, deoarece fondurile se creditează pe card imediat după semnarea contractului.
 • Obțineți credit rapid prin transfer bancar. Această metodă poate dura ceva timp, întrucât diferitele bănci au programe de lucru și de procesare diferite pentru tranzacții.
 • Obțineți un împrumut rapid în numerar. Pentru această opțiune, trebuie să vizitați una dintre sucursalele băncilor partenere și să vă adresați casieriei. După prezentarea buletinului și a numărului contractului de credit, sucursala va efectua plata banilor.

Opțiunea recomandată este credit online rapid pe card, în special pentru cei care au nevoie să primească bani în ziua depunerii cererii de credit.

 

Partenerii noștri

Credit7

Credit 7 este o instituție nebancară, care face parte din grupul financiar Aventus Group și este specializată în acordarea de credite în România. Puteți obține un împrumut de la această companie în 7 minute, cu un minim de documente și fără a vă părăsi casa. Aceasta este o soluție optimă pentru cei care nu sunt pregătiți să adune un pachet impresionant de documente și să aștepte 2-3 zile pentru a lua un împrumut de la o bancă, precum și pentru clienții cu un istoric de credit negativ.

Telefon
0310057777
Adresa
mun. Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D, etaj 7, sectorul 6
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 10:00 – 14:00; Duminică 10:00 – 14:00

CreditPrime

CreditPrime este un serviciu de creditare online care ajută la rezolvarea rapidă a problemelor financiare fără a vizita sucursalele organizației și fără a strânge un pachet mare de documente. Clienții trebuie doar să depună o cerere online, să aștepte aprobarea și, după semnarea contractului, să primească instantaneu suma de bani necesară în contul de card.

Telefon
0316 400 600
Adresa
Str. Av. Popișteanu, nr.54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București

Hora Credit

Hora Credit este o instituție de creditare specializată în asistență financiară, care acordă împrumuturi fără a vizita sucursale și fără a strânge o mulțime de documente. Puteți depune cererea pentru un împrumut de până la 10 000 de lei în doar 15 minute, din orice loc cu acces la internet. Creditele de la Hora Credit vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid situația financiară și să obțineți un împrumut pe o perioadă de până la 364 de zile.

Telefon
0318181818
Adresa
Splaiul Unirii, Nr. 16, Clădirea Muntenia, Etajele 4 și 5, Birourile cu nr. 412, 413, 413A, 512, 513, 513A, 501, Sector 4, București
Program de lucru
Luni – Vineri 09:00 – 20:00; Sâmbătă 09:00 – 17:30; Duminică 09:00 – 17:30

Viva Credit

Viva Credit este o companie care se ocupă de împrumuturi rapide. Este locul în care puteți găsi rapid și ușor fonduri pentru a finanța orice nevoi personale. În același timp, întregul proces de obținere și rambursare a împrumutului se desfășoară online: rapid, ușor, cu o rată fixă a dobânzii. Durează doar 15 minute pentru a procesa cererea și 2 ore pentru a credita contul.

Telefon
0213030080
Adresa
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
Program de lucru
Luni – Vineri 08:30 – 20:00; Sâmbătă – Duminică 09:00 – 17:00